Vyfotila fotku jako hezkou vzpomínku na túru se svým partnerem. Pak si všimla děsivého detailu

Oblast, ve které se mladý pár pohyboval, je proslulá výskytem živočichů, o nichž se mezi místními vypráví po generace. Je ale otázkou, zda je na snímku právě on.

Žena fotografuje i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Obyčejný výlet se může proměnit v zajímavé dobrodružství, přestože už skončil a jeho účastníci si užívají pohodlí domova. Přesvědčila se o tom mladá studentka, která se se svým přítelem vydala na túru do hor. Pořizovala během ní spoustu fotografií. Když si je ale nechala vyvolat a v klidu si pak snímky prohlížela, pořádně se vyděsila. Na fotkách bylo něco, co tam rozhodně nemělo co dělat.

Věc na fotce připomíná lidskou ruku

Na túře do Pantheru v Západní Virginii se studentka Purdueovy univerzity Duffy Springfieldová se svým přítelem dobře bavila. Když si později prohlížela fotky, byla jako opařená z jednoho detailu. „Ráda fotím na film a s přítelem jsme si dělali album všech vyvolaných fotografií, které jsem pořídila. Prostě jsem si toho tak nějak všimla – ani nevím, jak jsem si toho všimla, když je to takový malý detail,“ cituje Springfieldovou týdeník Newsweek.

Got Film Developed from Hiking in the Mountains. Is That a Hand?
byu/fwunnyvawentine inoddlyterrifying

Na jednom ze snímků totiž bylo něco, co připomínalo lidskou ruku. Ničeho takového si ale na místě během fotografování ani jeden z partnerů nevšiml. „Oba jsme se shodli, že je to divné, trochu to připomíná ruku. Upřímně řečeno, byli jsme nadšení, když jsme to uviděli. Říká se, že v západovirginských horách číhají kryptidi. I kdyby to ruka nebyla, je to zábavná historka,“ řekla Springfieldová.

kůň

Chtěli vyfotit obyčejnou fotku, místo toho zachytili něco nečekaného. Fotografie se okamžitě stala hitem internetu

Oblast je proslulá výskytem kryptidů

Kryptid je záhadný tvor, jehož existence nebyla vědecky prokázána, ale zmínky o něm se vyskytují v příbězích, nejrůznějších svědectvích i v historkách, které se předávají po generace. Někteří lidé věří, že takový živočišný druh skutečně spatřili. Mezi celosvětově nejpopulárnější patří například Yetti, Lochnesská příšera, Olgoj chorchoj, Bigfoot nebo třeba Čupakabra, připomíná web Novinky.

In the forgotten days of the pioneers, before railroads and progress reshaped the land, there existed a chapter of…

Zveřejnil(a) Secret Sasquatch Society dne Neděle 6. října 2024

10letá dívenka zázrakem přežila sněhovou vánici a mrazy. Pomohl jí k tomu cizí tvor

Západní Virginie je podle univerzitního serveru TheColumns známá svým bohatým folklórem záhadných tvorů. Mezi nejznámější patří Mothman, který byl poprvé zaznamenán v Point Pleasant v roce 1966. Je velký jako člověk a má prý křídla a červené svítící oči. Dalším je Flatwoodské monstrum, údajně spatřené v roce 1952. Jde o vysokého humanoida s červeným obličejem a zeleným tělem. Od roku 1700 údajně straší v pohoří Blue Ridge Mountains přízračné stvoření podobné psovi se svítícíma očima nazývané Snarly Yow.

Co by mohla být věc, kterou studentka vyfotila?

Diskuze Vstoupit do diskuze
144 lidí právě čte
Zobrazit další články