Jiří Krampol o zesnulé manželce: Ke konci to prý s nemocnou Hankou bylo strašné. K jejímu hrobu se nejspíš nechystá

Herec prozradil, jak těžký život měl se svou již zesnulou manželkou. Její zdravotní problémy a závislosti z ní udělaly úplně jiného člověka.

Jiří Krampol film i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Letos uplynuly čtyři roky od smrti manželky jedné z našich nejoblíbenějších postav showbyznysu. Přestože to pro něj byla osudová žena, poslední léta jejího života herec a bavič zažíval opravdová muka. S touto skutečností se svěřil veřejnosti až nedávno. Pravděpodobně se ani nevydá k jejímu hrobu, a to nejen kvůli svému zdravotnímu stavu, který se v posledních dnech zhoršuje.

Život se s jeho ženou nemazlil

Jiří Krampol, který nedávno oslavil své šestaosmdesáté narozeniny, patří mezi nejoblíbenější televizní a divadelní umělce. Svůj hlas propůjčil mnoha zahraničním hercům, jeho herecké umění obdivuje spousta diváků a zároveň nikdy nezklame osobitým humorem a vtipnými rozhovory s ostatními umělci. Jeho soukromý život byl ale jako na houpačce, přičemž zažíval šťastná, ale také velmi ničivá a těžká období.

Herec Jiří Krampol

S Jiřím Krampolem nikdo nechce spolupracovat. „Každý naslibuje hory doly a výsledek je nula,“ rozčiluje se

Jiří Krampol iZdroj fotografie: Nextfoto

Umělec byl čtyřikrát ženatý. Za osudovou ženu považuje svou poslední manželku Hanu Krampolovou, s níž se oženil v roce 1993. Jejich manželství bylo šťastné a spokojené, ovšem až do doby, kdy Hana přestala zvládat těžké životní situace. Když byla v sedmém měsíci těhotenství, porodila kvůli komplikacím mrtvou holčičku. „Dlouho se z toho nemohla vzpamatovat, těžce to nesla a trápilo ji to až do smrti. Pak zemřela její maminka, na které lpěla. Na Haničku toho bylo zkrátka moc. Sesypala se,“ cituje Krampolova slova web CNNiPrima.

Alkohol její zdravotní stav jen zhoršoval

Nejen tyto momenty se silně podepsaly na její psychice, zároveň začala mít i další zdravotní problémy. „Ze začátku byla skvělá, ke konci to bylo strašné. Ale nemohl jsem ji opustit,“ přiznal se webu eXtra Jiří Krampol. Stala se z ní silná alkoholička, kterou herec proti její vůli umístil do psychiatrické léčebny, což už jí ale život nezachránilo. Zemřela na vykrvácení prasklého vředu na jícnu ve svých devětapadesáti letech.

Krampol zůstal na ocet: O 57 let mladší přítelkyně ho vyměnila za hereckého kolegu Václavíka

Jiří Krampol iZdroj fotografie: Nextfoto

Přestože si Krampol na začátku srpna připomenul čtvrté výročí manželčina úmrtí, nechce nad tím moc přemýšlet. Kvůli svému zdravotnímu stavu a vysokým venkovním teplotám se pravděpodobně na její hrob ani nedostal. Stále jej doprovází zdravotní komplikace poté, co loni skončil v nemocnici, o čemž jsme vás na DámskémDeníku informovali. Navíc se nechce utápět ve vzpomínkách, přestože svou ženu velmi miloval.

Jaký máte názor na pana Krampola?

Diskuze Vstoupit do diskuze
110 lidí právě čte
Zobrazit další články