Tajemník promluvil: Vztah Gottových se snažila rozvrátit žena, která byla Karlem posedlá

Gottova šílená fanynka byla schopná udělat naprosto cokoli, jen aby svého idola měla sama pro sebe.

Karel Gott a Ivana Gottová i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Sláva a popularita jsou pro mnohé hvězdy jistě velmi příjemné. Bohužel ale mají i stinné stránky, a to především absenci soukromí, neustálý dohled médií, novinářů a fotografů. Některé velmi oblíbené slavné osobnosti se však potýkají ještě s jedním problémem, a to neodbytnými fanoušky, přičemž někteří z nich jsou schopni zajít opravdu daleko, jen aby se svému idolu přiblížili.

Zpěvák se fanatické fanynky bál

Již pět let uplynulo od smrti nejlepšího a nejoblíbenějšího českého zpěváka Karla Gotta. Ten začal být oblíbeným v šedesátých letech minulého století a jeho popularita stoupala rychlostí blesku. Přestože se v zástupech jeho fanoušků objevovali i muži, ženy samozřejmě ve velké míře převládaly. A jedna mezi nimi vyčnívala, bohužel ale v tom špatném slova smyslu.

Zpěvák Bohuš Matuš

Bohuš Matuš popsal šílené zážitky se svými fanynkami. Jedna tvrdí, že s ním má dítě, druhá každý den čekala před jeho domem

Karel Gott iZdroj fotografie: David Sedlecký / Creative Commons / CC BY-SA

Hannelore Uhl byla Gottovou nejvěrnější a nejfanatičtější fanynkou. Jak píše i web Extra, stala se doslova jeho noční můrou. Gottův tajemník prozradil, že z ní měl zpěvák ve skutečnosti velký strach. Účastnila se každého jeho koncertu, stávala před jeho domem a její posedlost Karlem den ode dne narůstala. Když se navíc veřejnost dozvěděla o vztahu Gotta s Ivanou, nemohla to Hannelore překousnout.

Snažila se jejich vztah rozvrátit

„Zazvonila pozdě v noci, my jsme se ženou otevřeli a říkáme: Co si přejete? A ona: Já jsem pověřená Ježíšem Kristem, abych sdělila, že jenom my k sobě patříme, že tvoje žena je jen divadlo, ty fotky jsou montáže! Je to lež a ty to musíš uvést na pravou míru… Tak jsem jí odpověděl: Ty si myslíš, že máš k němu drát jen ty? Já jsem s ním před chvílí mluvil a on mě před tebou varoval,“ cituje slova Gottova vyprávění o fanatické fanynce web Blesk.

Karel Gott mává

Karel Gott, jak ho mnozí neznají: Jako malý miloval pohřby, pleš si zabarvoval černou fixou a Ivana ho nejdřív odmítala

Karel Gott s dcerami Charlotte a Nelly iZdroj fotografie: Nextfoto

Karel však na sebe nechtěl upozorňovat, rozpoutávat ještě větší peklo, a tak Hannelore nikdy nežaloval, přestože několikrát prosil o zařízení jejího zákazu na koncerty. Ona si však vždy koupila lístek, takže vstup měla jistý. Tato fanynka dokonce kvůli svému idolu navštěvovala hodiny zpěvu, ovšem jejímu uječenému hlasu to nijak nepomohlo. Naštěstí její posedlost nijak nenarušila harmonický vztah mezi Karlem a Ivanou, která, jak jsme se nedávno na DámskémDeníku zmiňovali, si i po manželově smrti žije jako v pohádce.

Co si o fanatické fanynce myslíte?

Diskuze Vstoupit do diskuze
96 lidí právě čte
Zobrazit další články