Zdravotní stav Haliny Pawlowské se nelepší: Lékaři ji museli napojit na přístroje. Promluvila dcera Natálie

Oblíbená spisovatelka musela být ve vážném stavu hospitalizovaná v nemocnici. Podle rodiny je při vědomí a komunikuje. Návrat do kolotoče natáčení seriálu je nejistý.

Halina Pawlowská i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (69) skončila před několika dny po kolapsu plic ve vážném stavu v nemocnici na přístrojích. Podle listu Aha! se sice pomalu zotavuje, ale stále nemá vyhráno. Nadále zůstává ve špitále, kde má nepřetržitý lékařský dohled a přístroje na podporu životních funkcí.

Rodina doufá, že ji brzy propustí

Podle partnera režiséra Karla Czabana, který ji v nemocnici pravidelně navštěvuje, nelze zatím vyloučit další možné komplikace. „Měla problémy s dýcháním. Snad se za chvíli zase vrátí domů,“ cituje režiséra server TN s tím, že potíže Pawlowské s dýcháním mohou nějak souviset s covidem, který prodělala už v roce 2021.

Halina Pawlowská a partner Karel Czaban iZdroj fotografie: Nextfoto

V nemocnici oblíbenou spisovatelku a herečku také navštěvuje její dcera Natálie se svým čtrnáctiletým synem Hugem. Zdravotní stav své matky nekomentovala. Pouze uvedla, že je při plném vědomí, normálně komunikuje a dělají jí radost pozdravy od přátel. „Maminka se sama rozhodne, kdy a jestli vůbec bude o svém zdravotním stavu mluvit,“ řekla dcera serveru Aha!.

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová (92) v lednu utekla hrobníkovi z lopaty, když prodělala plicní embolii. Půl roku se o tom mlčelo

Není jisté, zda se do seriálu vrátí

Všechny projekty a plánovaná vystoupení Pawlowské byly kvůli její zdravotní indispozici zrušeny a přeloženy na pozdější termíny. Podle webu Extra se otazníky vznášejí i nad jejím angažmá v primáckém seriálu Zoo a jeho pokračování, v němž hraje recepční Lenku Hrabalovou. Štáb musel narychlo přepisovat scénáře a hledat alternativy.

Herec Jiří Krampol detail

Jiří Krampol promluvil o svém půlročním pobytu v nemocnici: „Přemýšlel jsem, že skočím z okna. Teď se cítím o 15 let mladší,“ říká

Seriál Zoo sice na podzim končí, ale plynule na něj naváže nový, ve kterém si zahrají původní i nové postavy. Natáčení probíhá a absence Pawlowské, která je proslulá svým originálním humorem a glosátorstvím, pořádně zkomplikovala práci tvůrcům seriálu. Dokonce prý není vůbec jisté, zda se do něj Pawlowská vůbec vrátí, napsal web Extra.

Co říkáte na zdravotní potíže oblíbené spisovatelky a herečky?

Diskuze Vstoupit do diskuze
91 lidí právě čte
Zobrazit další články