4 roky ji věznil ve sklepě: Touha 30leté ženy najít si spřízněnou duši na internetu se jí nakonec vymstila

Zoufalá mladá matka se ocitla v pasti. Musela snášet brutální bití, mučení a znásilňování. Dokonce porodila další dítě, které mělo být dáno k adopci.

Mříže vězení i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Hororové příběhy se neodehrávají pouze na stříbrném plátně. Nedávno se neuvěřitelně děsivý případ stal i v jednom z domů v městečku Gaiki v Dolním Slezsku. Třicetiletá matka dvou dětí se snažila najít si partnera na online seznamce. Netušila, že namísto romantického vztahu, na ni čeká peklo. Skončila totiž na několik let zamčená ve sklepě, kde se musela podvolovat brutálnímu zacházení svého věznitele. O hrůzostrašné kauze informuje server Fakt.

Z internetové známosti se vyklubal násilník

Všechno začalo zcela nevinně. Matka dvou dětí Małgorzata se snažila najít lásku na internetové seznamce. Pětatřicetiletý Mateusz, se kterým se v online prostoru seznámila, jí slíbil společnou budoucnost. Jenže brzy se ukázalo, že jde o násilníka, který si ani trochu nebere servítky. Místo romantického vztahu, zázemí a bezpečí proměnil život ženy ve skutečnou noční můru. Dlouhé čtyři roky věznil Małgorzatu v cele ve sklepě ve stodole.

Oprawca więził i gwałcił młodą kobietę 4 lata! Znamy dramatyczne szczegóły. Link w komentarzu👇

Zveřejnil(a) Nowa Trybuna Opolska NTO dne Pátek 30. srpna 2024

V kamenné místnosti nebyla toaleta ani tekoucí voda, o denním světle si mohla nechat leda tak zdát. Neměla k dispozici žádné hygienické potřeby. Jídlo a pití dostávala jen omezeně. Tyran se svou obětí jednal nesmírně brutálně a bezohledně, aby ukojil své sexuální touhy. Šokující je podle polských médií fakt, který později vyplul na povrch, že všemu přihlíželi jeho rodiče. Až když pachatel skončil v rukách policie, se naplno odkryly všechny hrůzy, které se ve sklepě odehrávaly.

„Na seznamku už nevlezu,“ říká žena, která si odnesla víc než špatnou zkušenost. Z nápadníka se vyklubal gambler a stalker

Brutálně ženu bil, znásilňoval a mučil

Mluvčí Okresní prokuratury v Lodži Liliana Łukasiewiczová řekla serveru Lelum, že muž uvězněnou Małgorzatu brutálně bil, znásilňoval a mučil. Kroutil jí rukama, používal psychické násilí a izoloval ji od okolí. Kopal ji, bičoval, škrtil a strkal do ní. Ve stavu totálního vyčerpání a s mnoha zraněními byla žena nakonec převezena do nemocnice. V důsledku opakovaného nedobrovolného pohlavního styku utrpěla vážná poranění těla a vnitřních orgánů.

Český farář dlouhá léta sexuálně zneužíval jednu dívku, do vězení nikdy nešel. Policisté odkryli důkazy, ze kterých se pověst církve otřásá v základech

Během vyšetřování se ukázalo, že to nebyla její první návštěva zdravotnického zařízení. Dokonce během doby, kdy byla vězněna, porodila dítě. Údajně bylo dáno k adopci. Łukasiewiczová rovněž portálu sdělila, že muž svou oběť občas vyvedl z domu oblečenou jen do baloňáku a vyhrožoval jí, aby neutekla. Podle webu GazetaWroclawska nezaměstnaného tyrana, kterého živili rodiče, policie na konci srpna zatkla a obvinila ze „zneužívání ženy se zvláštní krutostí, zbavením svobody v kombinaci se zvláštním mučením“. Hrozí mu až 25 let vězení.  

Co si myslíte o děsivém případu z Dolního Slezska?

Diskuze Vstoupit do diskuze
86 lidí právě čte
Zobrazit další články