Ona 76 a on 19 let: Partneři s obrovským věkovým rozdílem oznámili, že spolu čekají dítě

Zamilovat se je možné v každém věku. Pozdvižení ale vyvolal příspěvek ženy (76) a muže (19), kteří spolu čekají miminko.

Bříško těhotné ženy i Zdroj fotografie: Piqsels
                   

Věk je jenom číslo a zdá se, že zamilovat se je možné opravdu kdykoli. Věkový rozdíl mezi ženou a mužem je stále kontroverzní téma, které budí mezi veřejností jisté pohoršení, je-li opravdu nepřiměřený. Obecně vzato se uznává, když je starší muž. Není již výjimkou, že v období krize středního věku, která postihuje obě pohlaví ve věku 40–60, jak informuje web Novinky, si muž najde milenku, či rovnou novou manželku. Ta bývá často výrazně mladší a atraktivnější než předchozí manželka a rodinu rozšíří o další potomky.

Co je moc, to je příliš

O velmi zvláštní koexistenci, kdy muže a ženu dělí rovných 73 let, DámskýDeník nedávno psal. V tomto případě je věkový rozdíl „pouze“ 57 let. Teprve 19letý italský muž Giuseppe D´Anna vyrazil celému internetovému světu dech, když oznámil svůj vztah s Milinou Gattovou (76). Nechybí mnoho příspěvků, které mapují jejich společné soužití a každodenní radosti a strasti. S neuvěřitelnou novinkou vyrukovali na své odběratele, a to když oznámili, že spolu čekají svého prvního potomka.

Svého přítele si vytvořila pomocí umělé inteligence. Teď tvrdí, že spolu čekají dítě

V té době už dvojice měla mnoho sledujících, a nutno říci, že se dělili na 2 tábory. Jeden tvrdil, že muž je s o tolik starší ženou pouze kvůli penězům a nevěřil, že mu jde o opravdovou lásku a ryzí cit. Druhá skupina lidí je však podporovala a fandila jejich lásce a vztahu.

Všechno je jinak

Ne vždy je ale všechno tak, jak se může na první pohled zdát. A platí to i v tomto případě. Italský teenager následně přiznal barvu: „Ano, Milina je skutečně moje babička,“ řekl pro deník BrightSide. Spoustě lidem se tak nejspíš ulevilo.

„Stydím se za svou babičku, dělá ze sebe dítě,“ říká mladá žena

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Giuseppe Danna (@milinagatta_)

Co je ale k tomuto kroku vedlo? V dnešní době rozhodně není snadné se proslavit. A tak je asi nutné hledat stále bizarnější způsoby, jak toho docílit. I Guiseppe uznává, že mu šlo primárně o popularitu a s babičkou se při vymýšlení nových videí nesmírně bavili. Kromě toho mělo jejich konání ale mít i pozitivní dopad na mladé lidi. Mělo jim totiž ukázat, že v digitálním světě, ve kterém nyní žijí, je nutné si stále zachovávat kritické myšlení.

Jaký by byl váš názor, kdyby jejich láska byla skutečná?

Diskuze Vstoupit do diskuze
57 lidí právě čte
Autor článku

Hana Tvrdá

Zobrazit další články