Matka s dcerou si ve výtahu prošly noční můrou. Když sjely do garáže, do výtahu začala silným proudem téct voda

Letošní neobvykle silné období dešťů rozvodnilo vodní toky, které začaly zatápět obytné oblasti. Masivní záplavy sužovaly jejich obyvatele několik dní.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Řádění přírodních živlů je děsivé a může mít fatální konce. Letošní extrémně silné období dešťů rozvodnilo vodní toky v Číně. Během nedávných masivních záplav, které zemi sužovaly několik dní, se odehrál děsivý incident, při kterém tuhne krev v žilách. Matka s dcerou se ocitly ve smrtící pasti a jejich vyhlídky dostat se z ní ven nebyly moc dobré.

Do výtahu začala natékat voda

Obrovské povodně zasáhly také sedmimilionovou městskou prefekturu Šang-čchiou, která leží v severočínské nížině. V oblasti žije i matka se svou dcerou, které se nechtěně staly hlavními protagonistkami hrůzostrašného příběhu. Zběsilé lijáky, které řádily 17. července, totiž ženu přiměly k tomu, že by měla přeparkovat automobil, napsal server 163.com.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Zaseknutý výtah se stal dívce osudným. Když se ji snažili vyprostit, kabina znenadání vystřelila nahoru

Obávala se totiž, že povodeň zatopí podzemní garáže pod bytovým domem, v němž rodina žije. Uprostřed noci žena vzbudila dceru, vzala klíče od vozu a chodbou se vydaly k výtahu. Když ale sjely do suterénu, začala dovnitř kabiny natékat všemi skulinami silným proudem voda. Matka s dcerou se bály, že tam zemřou.

Křičely a bušily do dveří, ale marně

S hrůzou žena i její ratolest bezradně přihlížely tomu, jak voda ve výtahu postupně stoupá, a nevěděly, co mají dělat. Křičely, mačkaly nouzové tlačítko a vší silou bušily na dveře i stěny zdviže, ale jejich pokusy o přivolání pomoci byly marné. Mezi tím voda neustále přitékala a už ji měly do půlky lýtek. Nikdo ale jejich zoufalé volání neslyšel.

@ifenglobal Thrilling moment!😨A mother and daughter trapped in an elevator as floodwaters 🌊surge in China finally escaped with the help of property officers after one hour.#thrilling#scared#accident#flood#trending#foryoupage#foryou ♬ original sound – ifenglobal

Obyčejná jízda výtahem se stala pro netušící pasažéry noční můrou. Měli strach, že prorazí střechu výtahu

Ve smrtelné pasti byly uvězněny nekonečné minuty. Podle webu Newsflare se jim až po více než hodině podařilo dovolat správci budovy. Pracovníci údržby pak jednali velmi rychle. Vypáčili dveře výtahu a matka s dcerou se dostaly ven. Obě byly sice otřesené, ale jinak v pořádku.

Co si myslíte o děsivém incidentu?

Diskuze Vstoupit do diskuze
136 lidí právě čte
Zobrazit další články