Horoskop afrických domorodců odhalí váš osud. Jste soudce, cestovatel, nebo dítě světa? Poodkryjte taje vašeho znamení

Někteří lidé se rádi zajímají o své znamení zvěrokruhu. Často zkoumají, jaká je předpověď jejich dne. Nyní si můžete zjistit, jaké znamení jste v africkém zvěrokruhu.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

V Africe mají svůj vlastní druh astrologie a také africký zvěrokruh. V něm je mnoho znamení, která jsou určena dnem narození. Je sestaven podle pozorování lidských vlastností a rysů. Byl po staletí součástí ústní tradice předávané z generace na generaci. Díky těmto znamením může každý člověk lépe porozumět sám sobě. Poté bude vědět i to, jak dále řídit svůj osud. V jejich astrologii jsou využívány nejčastěji symboly, jež tvoří základ kultury a afrických tradic. Ke každému znamení byl přidán symbol z každodenního života na tomto kontinentu.

Baobab 4. ledna –⁠ 3. února

Lidé v tomto znamení jsou pevní, stabilní a silní. Mělo by to být stejné jako tento strom, o němž se povídá, že je nepřemožitelný. Tito lidé se označují za nejsilnější. Ve většině situací vyhrávají a mají hodně sebedůvěry. Pokud někdo čeká, jak se tito lidé časem vyvinou, vždy mohou očekávat dobrý výsledek. Jelikož jsou poctiví, čestní, přemýšliví a chytří, získávají tím dobré podmínky do kvalitního života.

iZdroj fotografie: Pixabay

Jantarové bohatství 4. února – 5. března

Podle africké astrologie je toto znamení označováno jako to, které obdarovává své domorodce bezchybným smyslem pro morálku. Jedná se o trochu rebelství a toto znamení má chování, jež se liší od ostatních. Tito lidé mají rádi dobrodružství a jsou vždy otevření k tomu, aby se vydali na nějakou cestu. Dost často nejsou připravení a nemají talent na organizaci. Velice se zajímají o hmotné statky a tato záliba by je mohla svést na špatnou cestu.

Rodina 6. března – 4. dubna

Jestliže jste se narodili ve znamení Rodiny podle afrického horoskopu, s velikou pravděpodobností hodně pomáháte svému okolí. Žijete pro to, abyste dělali vše nejlepší pro své okolí, aniž byste z toho měli zisk. Mezi vaše hlavní povahové rysy patří solidarita, empatie a harmonie. Protože jste se narodili v tomto znamení, budete nejspíše hledat úkryt a pocit bezpečí u rodiny. Je to pro vás bezpečné útočiště, ve kterém se lidé setkávají s vřelostí a příjemným přístupem.

iZdroj fotografie: Pixabay

Láska každý den 5. dubna – 4. května

Člověk narozený v tomto období vždy ví, co má přesně dělat. Považuje se za nejpřínosnější z celého afrického zvěrokruhu. Jsou obdařeni moudrostí a vědí, jak by se měli zachovat. Umí být vtipní a nejčastěji to využívají k tomu, aby pomohli druhým. Jedná se o spolehlivé lidi, na které se můžete vždy obrátit. Tato vlastnost z nich dělá zodpovědné jedince a dobré rádce. Často neumí říct ne ostatním lidem, kteří rádi zneužívají jejich dobré povahy.

Trh 5. května – 4. června

Stabilního a klidného člověka naleznete v tom, který se narodil ve znamení Trh. Občas jsou impulzivní a plýtvají energii na zbytečné věci. Neumí jednat vždy moudře, protože mají impulzivní reakce. Z tohoto důvodu často dělají chyby. Aby nebyli nepříjemní na lidi okolo sebe, měli by začít ovládat své emoce. V životě je často doprovází strach, láska nebo temné myšlenky.

iZdroj fotografie: Pixabay

Předek 5. června – 4. července

Toto je mocné znamení, které se umí vnutit ostatním. Má velikou sílu ve společnosti, šarm a moudrost. Umí manipulovat s lidmi okolo sebe. Dost často díky tomu získají to, co chtějí. Lidé v tomto znamení by se měli naučit komunikovat se svým okolím a nevynucovat si to, co by chtěli. Jestliže se naučí být nápomocní druhým, zmoudří. V takovém případě je bude respektovat více lidí.

Soudce 5. července – 4. srpna

Pokud někdo velmi rád poslouchá druhé lidi, je to člověk ve znamení Soudce. V životě jsou velmi nápomocní pro druhé lidi, kteří je poslouchají. Mají charisma, autoritu, vůli a jsou velmi iniciativní. Někdy touží po čase, jež by mohli strávit o samotě. Mnoho lidí je totiž vyhledává pro jejich rady. Jejich vlastností je také to, že mají smysl pro povinnost a dobré svědomí.

iZdroj fotografie: Pixabay

Kolový ořech 5. srpna – 3. září

Nejšťastnější a nejoptimističtější lidé jsou ti, jež jsou narozeni ve znamení Kolový ořech. Vychutnávají si život naplno a umí se bavit. Mají dobré smysly, ale jsou trochu chamtiví. Někdy překračují hranice, které by neměli, jen kvůli zábavě. Měli by se naučit zacházet opatrně se svou vášní, aby v životě neudělali chybu. Jestliže se to nenaučí, mohou se spálit.

Cestovatel 4. září – 3. října

Jestliže jste znamení Cestovatel, máte pravděpodobně zvídavou povahu. Vaše mysl je otevřená všem nápadům a zajímá vás vše, co by mohlo změnit stereotyp. Pokud naleznete novou věc, přitahuje vás a probouzí ve vás nové naděje a sny. Z tohoto důvodu vás občas opustí člověk, který vás má rád. Zapracovat byste měli na emocích, jež neumíte příliš ovládat.

iZdroj fotografie: Pixabay

Vzdálenost 4. října – 3. listopadu

Pokud má někdo tendenci utíkat před realitou, jsou to lidé ve znamení Vzdálenosti. Jsou to snílci, kteří takto utíkají před svými problémy. Jejich slabou stránkou je řešení problémů. Umí se posouvat v životě dopředu a neradi nechávají věci na další den. Jestliže se naučí žít více v realitě a budou vědět, jaký je jejich cíl, mohou najít cestu k životnímu úspěchu.

Dítě světa 4. listopadu – 3. prosince

Dětské chování si připomenete u lidí, kteří se narodili ve znamení Dítě světa. Mezi hlavní rysy jejich chování patří naivita, energie, upřímnost a spontánnost. Na druhou stranu vám do života mohou přinést štěstí a setkání s mnoha lidmi. Jsou totiž velmi společenští a umí dobře komunikovat s ostatními lidmi. Pokud budete potřebovat vyjednavače, zavolejte si tohoto člověka.

iZdroj fotografie: Pixabay

Sklizeň a sýpka 4. prosince – 3. ledna

Přirozenou energii a umění převzít iniciativu má člověk narozený ve znamení Sklizeň a sýpka. Vypadá to, že se jedná o nejšťastnější a nejúspěšnější znamení. Je dáno, že by se mělo jednat o úspěšné osoby, které umí získat bohatství, moudrost a štědrost. Rádi zpříjemňují život druhým lidem. Občas musí řešit velké věci, ale zvládají to s přehledem.

Zdroj: TheMagicHoroscope

Diskuze Vstoupit do diskuze
88 lidí právě čte
Zobrazit další články