Během koncertu se na pódiu nečekaně objevil 17měsíční chlapeček a okouzlil celé publikum

Zpěvák se nenechal vyvést z míry a předvedl se svým malým synem, který za ním přiběhl na pódium, úžasné vystoupení.

koncert i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Hudba je nejen skvělým lékem, ale také úžasným nástrojem pro vzdělávání a uklidnění dětí. Ty, pokud mají odmalička kladný vztah k muzice, jsou společenštější, klidnější a v některých situacích naprosto okouzlující. Takto veřejnost ohodnotila i malého chlapce, který se objevil na pódiu zrovna ve chvíli, kdy na něm publiku zpíval své písně jeho tatínek. Nádherný okamžik dojal nejen přítomné diváky, ale poté i mnoho internetových uživatelů.

Na pódiu se objevila nečekaná návštěva

Během silvestrovského večera měl možnost v Irvingu v Texasu vystoupit místní oblíbený zpěvák Coffey Anderson, jehož jméno zmiňuje také web GentSide. Umělec publiku, kterému se jeho show velmi líbila, zpíval své country písně. Při jedné skladbě se ovšem na pódiu nečekaně objevil malý návštěvník, který si okamžitě získal sympatie všech přítomných.

Dvouletá holčička doprovodila matku na podium taneční soutěže. Pak jí ale sebrala veškerou pozornost tím, co předvedla

Zpěv mikrofon iZdroj fotografie: Depositphotos

Jednalo se o sedmnáctiměsíčního zpěvákova synka Ethana. Ten s dudlíkem v ústech vběhl uprostřed tatínkova vystoupení na jeviště a silně mu objal nohy. Coffey se však nenechal vyvést z míry. Pokračoval ve zpěvu a mile se usmíval. Když se jej chlapeček pustil, začal tancovat do rytmu hudby, čímž ukázal, že má cit pro muziku prostě v krvi. Tatínek začal se synkem krásně spolupracovat.

Dvojice naprosto okouzlila diváky

Jejich společné vystoupení si okamžitě získalo srdce všech přítomných. Diváci chlapce povzbuzovali potleskem. Z této kouzelné dvojice srší energie a na první pohled je jasné, jak moc si oba tento okamžik užívají. Video z jejich výjimečného vystoupení bylo zveřejněno na YouTube, kde má již přes 11 milionů zhlédnutí. Úžasná interakce otce a syna dojímá i toho největšího tvrďáka.

Sotva 13letý mladík strčil slavného zpěváka do kapsy. V publiku byste nenašli jediného diváka, který neměl husí kůži

Podle chlapcova chování je jasné, že hudbu miluje, a to především proto, že v něm tuto lásku budovali rodiče již od miminka. Vypadá to, že jej čeká zářná budoucnost, protože pokud bude zpívat minimálně tak krásně jako jeho tatínek, získá si srdce mnoha fanoušků. Talent by se měl u dětí rozvíjet již od útlého věku, jelikož některé z nich jej mají opravdu hodně. Jako sedmiletý chlapec, jehož zpěv, který jste si na DámskémDeníku již mohli poslechnout, naprosto odzbrojil porotce.

Diskuze Vstoupit do diskuze
115 lidí právě čte
Zobrazit další články