František Janeček otevřeně promluvil o vztahu s Bohdalovou: Vychválil ji do nebes, ale nezapomněl si také rýpnout

V rozhovoru prozradil hudební producent a kapelník mnoho informací o vztahu s první dámou českého herectví.

Herečka Jiřina Bohdalová v klobouku i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Přátelství mezi Jiřinou Bohdalovou a Františkem Janečkem je velmi pevné a dlouholeté. Navíc vyvrací to, že mezi mužem a ženou nikdy nemůže být pouze kamarádský vztah. V nedávném rozhovoru si kapelník pustil ústa na špacír a prozradil o své úžasné kamarádce spoustu informací, především proč ji má tak rád. A mimo jiné i důvod, proč si herečku nikdy nevzal za ženu.

Na oslavu až po fotbale

Hudební producent a kapelník František Janeček oslavil tento měsíc své životní jubileum. Oslavy jeho osmdesátých narozenin se zúčastnilo mnoho přátel a slavných osobností. Nemohli zde chybět Petr Janda, Helenka Vondráčková a samozřejmě Janečkova dlouholetá kamarádka Jiřina Bohdalová, která je o třináct let starší než on. Jak píše i web Blesk, herečka měla být kmotrou dvojcédéčka jeho hitů. Na oslavu však dorazila až po fotbalovém zápase, na němž nemohla chybět.

Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová zažila po pohřbu Karla Heřmánka krátké peklo. Omylem ji zavřeli za mříže

Jiřina Bohdalová iZdroj fotografie: Nextfoto

Na mejdanu opět řádila jako tajfun, což na ní Janeček dle svých slov velmi obdivuje. Jak sám uvedl, Bohdalová je přírodní úkaz, jelikož i ve svých třiadevadesáti letech řídí auto a jezdí na traktoru. Hudebník na ní miluje její lidství a životní sílu. „Ona je pro mě guru a má můj obdiv. Před její vitalitou ne klobouček dolů, ale celé kloboučnictví,“ cituje Janečkova slova web eXtra.

Hudebník ji vychválil do nebes

Kapelník dále prozradil, že mezi ním a Jiřinkou byl vždy pouze čistě kamarádský vztah. Bohdalová se jej několikrát ptala, proč si ji vlastně nevzal. On to vždy svedl na to, že buď měla milence nebo manžela. Navíc by si ji nemohl finančně dovolit. Oba na toto téma prý rádi vtipkují. Znají se již desítky let a on ví, že se na svou kamarádku může kdykoli spolehnout. Neváhala by mu totiž pomoci v jakékoli situaci.

Herečka Jiřina Bohdalová

Milostný život Jiřiny Bohdalové: Kvůli Brzobohatému plakala, štěstí našla u milionáře mladšího o 25 let

Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý iZdroj fotografie: Nextfoto

Janeček Bohdalovou vychvaloval do nebes a v rozhovoru nezapomněl zmínit, že je obdivuhodné, jak z herečky srší energie, nápady a vtip. Podle něj je neuvěřitelný životabudič a málokdo ji dokáže zastavit. A právě optimismus a humor jsou podle první dámy českého herectví receptem na dlouhověkost, jak jsme již její další rady na DámskémDeníku zveřejňovali.

Jaký máte názor na Jiřinu Bohdalovou?

Diskuze Vstoupit do diskuze
125 lidí právě čte
Zobrazit další články