10 známek toho, že je nám zesnulý člověk nablízku: Někdy nám posílají konkrétní zprávy

Pokud vám zemřel někdo blízký, všímejte si více svého okolí. Zesnulý se s vámi totiž možná bude chtít spojit, a to pravděpodobně jedním z těchto způsobů.

posmrtný život i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Ztráta blízkého člověka je velmi bolestivou záležitostí. Někteří se s odchodem svého milovaného příbuzného či kamaráda nemohou smířit, neustále doufají, že je to jen sen a dotyčného znovu uvidí a uslyší. O to více si všímají neobvyklých situací a jsou přesvědčeni o tom, že je jim zemřelá osoba stále nablízku a dává takto o sobě vědět. Mnoha lidem to může přijít směšné, ale co když je na tom velký kus pravdy?

Důležité je smířit se se smrtí blízkého člověka

Spousta lidí neví, jak se vyrovnat se smrtí blízkého člověka. Někteří smutek drží v sobě, jiní hledají pomoc u odborníků. Jak ale píše i web Krematorium, překonat smutek je osobním prožitkem každého jedince. Univerzální lék či pomoc tedy neexistuje. Důležité je ale přijmout fakt, že blízká osoba zemřela, smířit se s tím, že je konec. Jak to ale udělat, když o sobě zesnulý dává neustále vědět? Pokud i vy máte pocit, že stále vedle sebe cítíte někoho, kdo již zemřel, možná neblázníte.

duch

„Můj zesnulý manžel mě přichází podpořit v těžkých chvílích. Cítím jeho přítomnost,“ říká Monika

Nejčastěji se zesnulí snaží navázat s živými spojení prostřednictvím snů. Pokud se tedy i vám zdává o zemřelých, snažte se rozluštit zprávu, kterou se vám snaží zanechat. Druhou známkou toho, že jsou nám mrtví nablízku, jsou pachy a vůně, které nám daného člověka připomínají. Nedivte se tedy, když ucítíte povědomé aroma oblíbeného jídla, parfému či květin. A pokud se vám doma záhadně přemisťují předměty či nějaká oblíbená věc zemřelého zmizí, je to dle webu SantePlusMag také známka jeho přítomnosti.

Zesnulí komunikují i prostřednictvím písní

Může se vám také stát, že se zaposloucháte do písně, v jejímž textu rozpoznáte jasnou zprávu, takto se s vámi zesnulý může snažit spojit. Také vás někdy pomocí náhodné myšlenky chce nasměrovat tím správným směrem. Zároveň zemřelý, jenž je vám nablízku, vycítí, že se cítíte sami a potřebujete společnost. V tu chvíli vám zavolá kamarád, aby si s vámi popovídal nebo se domluvil na setkání. Blízký zesnulý má také schopnost postavit vám do cesty toho správného člověka, který vám zpříjemní chvíle samoty a zármutku.

Zdává se vám často o zemřelých osobách? Spiritualista vysvětluje, co takové sny znamenají

Zemřelí se také rádi účastní svých pohřbů, při nichž se snaží pozůstalé utěšit. Může se tedy stát, že ucítíte jemný dotek na tváři či rameni. A máte-li domácího mazlíčka, díky jeho chování nejlépe poznáte, že je zesnulý s vámi. Obyčejné zavrtění ocasem či psí radost napovídá, že jej jeho mrtvý pán pohladil.

Zemřelí se také snaží dodržovat své zvyky, takže pokud váš blízky zaživa neustále zhasínal světla, je velmi pravděpodobné, že v tom bude jeho duch pokračovat. Na přítomnost zesnulých jsou citlivé především děti. Prostřednictvím nich můžete zjistit, zda se u vás doma nachází duchové. Jak, to už jsme vám na DámskémDeníku prozradili.

Co si myslíte o přítomnosti duchů?

Diskuze Vstoupit do diskuze
70 lidí právě čte
Zobrazit další články