Jaké plemeno psa vám náleží podle znamení horoskopu?

Vybíráte psa? Pokud ano, měli byste vědět že při výběru hraje roli také datum vašeho narození. Konkrétní plemeno je vhodné zvolit podle toho, jaké je vaše znamená zvěrokruhu.

i Zdroj obrázku: Pixabay.com
                   

Někdo na něj věří, někdo si myslí, že je to hloupost. Řeč je o znamení horoskopu, které o člověku hodně vypovídá. Víte ale, jaké plemeno psa byste si měli podle vašeho znamení pořídit? Mělo by sedět k vaší povaze a vaším rysům.

Pro Berany se hodí německý ovčák, pro Býky king charles španěl

Berani jsou hlavně tvrdohlaví a mají rádi dobrodružství. Ideální psím parťákem tak pro ně bude německý ovčák, který potřebuje spoustu pohybu, je hodně energický a inteligentní. Jsou to skvělí hlídači a při správném tréninku budou oddaným společníkem.

iZdroj obrázku: Pixabay.com
Každé znamení má své plemeno

Pro Býky bude skvělou volbou kavalír king charles španěl, který se hodí k jejich životnímu stylu. Jsou to mazlíčci a milují pohyb venku. Toto plemeno také dobře vychází s dětmi a nemusíte se tak bát vzít ho do rodiny. Mohou být také citliví.

Pro Blížence je ideálním společníkem plemeno Welsh Corgi, které je velmi přátelské a tito psi jsou rádi středem pozornosti. Blíženci jsou podle horoskopu zvědaví, nadšení z lidí kolem sebe a také mají přátelskou náladu, proto je pro ně welsh corgi dobrou volbou, pokud si budou chtít psa pořídit.

Znáte plemeno Pomeranian? Je to malý psík, ale má velké srdce. Jsou to psi ochranářští, potřebují hodně lásky a většinu času tráví doma na gauči. Je tak vhodný pro lidi, kteří jsou ve znamení Raka. Výcvik tohoto plemena není náročný, stejně jako péče o ně.

Pro Lvy se hodí jezevčíci, Panny ocení plemeno čau-čau

Jezevčíci jsou známí svou skvělou a přátelskou povahou. Rádi si hrají a jsou velmi společenští. Lidé ve znamení Lva tak toto plemeno ocení, jezevčíci jsou totiž inteligentní a přizpůsobí se. Většinou si vyberou jednu osobu v domácnosti, kterou mají nejraději.

iZdroj obrázku: Pixabay.com
Vyberte psa, se kterým si budete rozumět

Lidé ve znamení Vah jsou laskaví a chtějí žít v míru a souladu. Pro ně je ideální plemeno krátkosrstý angličan, který je dokonalým společníkem nejen doma, ale hlavně na dlouhé procházky. Po každé delší a náročnější aktivitě ale rád odpočívá, což je přesně to, co Váhy potřebují.

Panny jsou klidným znamením, stejně jako plemeno čau-čau. Tento pes je velmi inteligentní a nevyžaduje velkou pozornost. Rád tráví čas sám se sebou. Nemá však rád další psy kolem sebe, kteří by mu mohli narušovat soukromí.

 Štíři jsou oddaní, jdou cílevědomě za svými sny, a také chrání ty, které milují. Pro ně je vhodným plemenem Pitbull. Na první pohled se vám tento pes nemusí líbit kvůli chladnému pohledu. Pokud je ale správně vycvičený a věnujete mu svůj čas, péči a lásku, bude naprosto oddaným společníkem.

Kozoroh si bude rozumět s belgickým ovčákem, k Rybě se hodí kokršpaněl

Střelec je znamení, které je zvědavé, inteligentní a miluje svobodu a dobrodružství. Na těch ho může doprovázet australský ovčák, který je energický a vyžaduje spoustu pohybu a různých aktivit. Je tedy ideálním společníkem na výlety a cestování. Snadno se přizpůsobí prostředí, ve kterém zrovna žijete.

Lidé ve znamení Kozoroha jsou pracovití, loajální a inteligentní, také pro ně je vhodným plemenem ovčák, tentokrát ale belgický. Mají silné ochranné instinkty a jsou vhodnými hlídači k domu. Někdy je těžší ho vycvičit, potřebují pevnou ruku. Kozorozi jsou ale tvrdohlaví, takže si s takovým plemenem snadno poradí.

Vodnáři jsou nezávislí a jedineční – stejně jako plemeno Basenji. Tito psi byli původně chováni pro lovecké účely, jsou přátelští a plní energie. Další vlastností je tvrdohlavost, stejně jako u lidí Vodnářů. S basenji budete potřebovat hodně trpělivosti při výcviku, protože toto plemeno má svoji hlavu a nedělá něco jen proto, že se mu to řekne. Ryby jsou známé citlivostí, emocemi a dobrou náladou, kterou šíří kolem sebe. Proto je ideálním plemenem pro tyto lidi kokršpaněl. Jsou to malí psi, kteří milují blízkost svých majitelů. Svoji náklonnost vám budou denně dokazovat. I kokršpaněl vyžaduje poctivý trénink, který nemusí být jednoduchý. Pokud se mu ale budete věnovat, obklopí vás láskou.

Diskuze Vstoupit do diskuze
74 lidí právě čte
Zobrazit další články