Kouzelná směs z přírodních surovin: Pomůže zhubnout i eliminovat záněty

Ananas může mít na tělo velmi silný účinek. Pokud máte problémy se štítnou žlázou nebo trpíte na záněty, můžete si pomoci také přírodními silami.

i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Podívejte na přírodní možnosti, namísto toho, abyste používali léky, které regulují hormony. Příroda je mocná čarodějka a může pomoci zbavit se mnoho nemocí. Podle učení ajurvédy má ananasová voda pozitivní vliv na fungování celého těla a s tím souvisejícího hormonálního systému. 

iZdroj fotografie: Pixabay
Zkuste chutný a zdravý ananas

Ananasová voda je plná vitaminu C a bromelinu

Každý den byste měli vypít určité množství vody z ananasu. Má silný protizánětlivý účinek a zároveň tělo zbaví toxinů. Stará se o zdraví pojivových tkání a snižuje artritidu. Díky vysokému obsahu bromelinu a jódu pomáhá při autoimunitních onemocněních. Působí dobře na lidí, kteří mají problémy se štítnou žlázou. 

iZdroj fotografie: Pixabay
Zázrak plný vitamínu C

Studie prokázaly, že pokud máte střevní parazity, pokud se budete minimálně tři dny stravovat zdravě a do stravy zahrnete ananas, budete mít skvělé výsledky a parazitů se zbavíte. Bromelin také pomáhá rychleji trávit bílkoviny a díky obsahu vlákniny stimuluje trávení. 

Stačí sklenice ananasové vody denně

Doporučuje se nejen pít ananasovou vodu, ale také sníst několik kostek denně. Vždy si připravujte čerstvou vodu z ananasu, ananas oloupejte, nakrájejte na malé kousky nebo nastrouhejte a zalijte čistou vodou. Nechte přes noc louhovat a ráno sceďte a můžete tento skvělý nápoj popíjet klidně celý den. 

Voda z ananasu působí skvěle i proti jarní únavě. Je oblíbeným pitím celebrit, protože se díky ní nastartujete, navíc podpoří hubnutí. Bojuje proti kardiovaskulárním chorobám a bromelin navíc funguje na snížení hladiny špatného cholesterolu.

Bromelin je enzym, který působí proti zánětům. Záněty, pokud nejsou včas léčeny, mohou způsobit obezitu, diabetes, deprese nebo chronické migrény. Ananasová voda bude váš každodenní drink, díky kterému se nakopnete a budete mít více energie. Zabraňuje poškozování buněk a revitalizuje celé tělo. Nebudete unavení a budete mít sílu dokonce i na cvičení, na které jste poslední dny kašlali. Společně se zdravým životním stylem se brzy dostanete do formy. 

iZdroj fotografie: Pixabay
Prospět svému tělu může být snadné

Stačí pít sklenici ananasové vody před každým jídlem. Mnoho lidé možná odradí jeho příprava. Ananas se vždy musí oloupat, což může trvat delší dobu, výsledek ale stojí za to. Můžete si udělat například ovocný salát, který v létě příjemně ochladí. Měli byste vynechat přílohy, které jsou plné sacharidů a nahradit je ovocem a zeleninou, protože sama ananasová šťáva k hubnutí nepovede.

Diskuze Vstoupit do diskuze
67 lidí právě čte
Zobrazit další články