Originální čokoládová buchta, jak se patří. Rychle a jednoduše

V tomto receptu najdete rychlý a jednoduchý postup k vytvoření jemné a měkké čokoládové buchty. Budete k tomu potřebovat pouze snadno dostupné ingredience.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Teď těsto se všemi přísady dobře promíchejte. Do nádoby, vymaštěné nebo pokryté pečicím papírem, nalijte těsto a dejte do rozehřáté trouby na zhruba 35 až 40 minut. Jestli je už buchta dodělaná, zjistíte pomocí párátka či špejle. A to tak, že do buchty píchnete a pokud po vytažení bude párátko obaleno těstem, není hotové, ale pokud ho vytáhnete čisté, tak už můžete buchtu vytáhnout z trouby.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Poté už jen stačí dezert nechat vychladnout. Můžete ho ještě něčím dozdobit, např. kokosem nebo hořkou čokoládou rozpuštěné ve vodní lázní. A pak už můžete podávat. Dobrou chuť!

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
68 lidí právě čte
Zobrazit další články