Z rozmaru si udělal test DNA. Vůbec ale netušil, že tím odhalí temné rodinné tajemství

Mladí partneři netušili, že by genetické testy mohly převrátit jejich do té doby spokojený vztah vzhůru nohama. Jakmile přišly výsledky, rychle se sesypal jako domeček z karet.

Smutný mladý muž i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Vědět všechno o minulosti své rodiny se někdy nemusí vyplatit. Své o tom ví pár, který si nechal udělat test DNA. Původně ale neměl v úmyslu dozvědět se něco klíčového o svých předcích a test nepotřeboval ani k ověření otcovství. Prostě si ho partneři udělali jen tak pro zábavu. Výsledek je ale pořádně zaskočil. A po několika měsících vztah skončil.

Výsledky testů odkryly temnou minulost

Všechno začalo celkem nevinně. Šestadvacetiletý mladík a jeho o rok starší přítelkyně se dočetli o genetických testech a napadlo je, že by si to mohli vyzkoušet, napsal server Mirror. Jenže se ukázalo, že to, co začalo jako obyčejná zábava, později už k smíchu rozhodně nebylo. Šokující výsledky odkryly temné rodinné tajemství a pár pronásledovaly dlouhé měsíce.

testy DNA iZdroj fotografie: Depositphotos

Zatímco sedmadvacetiletá žena byla nadšená, když se z testu dozvěděla nové a zajímavé věci o rodinné historii, její přítel takové štěstí neměl. „Před měsícem jsme si s přítelkyní řekli, že by bylo zábavné udělat si test DNA. Dají vám opravdu hodně informací a chvíli nám trvalo, než jsme to celé prošli,“ cituje web mladíka s tím, že svůj příběh popsal na sociální síti Reddit.

test dna

Po 10 letech manželství a 3 dětech žena podstoupila test DNA. Vyšlo najevo, že jsou s manželem příbuzní

Ukázalo se, že příbuzný byl sériový vrah

Podle původního předpokladu se partneři u pročítání výsledků genetických testů opravdu celkem bavili. Ale pouze do okamžiku, než vyplavala na povrch děsivá realita o jednom z mužových předků. „V mém rodokmenu bylo několik jmen, která jsem nepoznával. Pátral jsem po nich a zjistil jsem, že jeden z mých předků byl nechvalně známý sériový vrah,“ svěřil se mladík webu iRadio s tím, že i jeho samotného to šokovalo.

Mladý manželský pár se hádá iZdroj fotografie: Freepik
test dna

Ze srandy si udělal test DNA, výsledek mu ale převrátil život vzhůru nohama: Zjistil, že jeho otec není jeho otec

Zeptal se na něj své rodiny a ta potvrdila, že tomu tak skutečně je. Přítelkyni mladíka to velmi rozrušilo a nedokázala se přes to přenést. „Rozešla se se mnou, protože se nedokázala vyrovnat s tím, že jsem příbuzný sériového vraha. Řekla mi, že mě má moc ráda, ale vysvětlila mi, že skutečnost, že mám stejnou krev jako někdo tak zlý, ji přiměla dívat se na mě jinak,“ dodal muž, který by ji rád získal zpět, ale neví, jak na to.

Jak byste reagovali v podobném případě?

Diskuze Vstoupit do diskuze
139 lidí právě čte
Zobrazit další články