V koupelně své dospívající dcery našla skrytou kameru. Pak jí to celé došlo

Šokovaná matka rychle pochopila, kdo do dceřiny koupelny nainstaloval skrytou kameru. Ihned utekla z domu a kontaktovala policii.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Rodiče by měli být ti první lidé, kterým se jejich dítě bude svěřovat, jelikož jim naprosto důvěřuje. Nemělo by se stávat, že jakkoli zneužijí svého postavení, a pro záchranu svého potomka jsou schopni udělat cokoli. Především zajistit jeho bezpečí a klidný domov. Když se však jeden z rodičů dopustí naprosté nechutnosti, nezaslouží si dále býti otcem či matkou.

Prasklá žárovka odhalila děsivé tajemství

Maminka Chasity Brintle z Nashvillu žila se svou rodinou spokojeným životem. Manžel byl velmi šikovný a zručný, což dokázal nedávnou rekonstrukcí celé dceřiny koupelny. Žena si tak myslela, že má toho nejúžasnějšího muže pod sluncem. Jak ale brzy zjistila, šeredně se zmýlila. Vzniklá situace ji donutila spolu s dětmi opustit dům, i když neměla kam jinam jít.

Jejich 89letý dědeček měl po těle spoustu škrábanců. Skrytá kamera v domově důchodců potvrdila nejhorší obavy

skryta-kamera-v-obleceni iZdroj fotografie: Depositphotos

Když jednou vstoupila do dceřiny koupelny, všimla si, že ve sprše nesvítí světlo. Šla si tedy pro novou žárovku, aby ji mohla vyměnit. Jakmile ale sundala starou, zůstala jako opařená. Jak totiž píše i web YourTango, všimla si na ní připevněné malé špionážní kamery. Rychle jí došlo, co celá situace znamená. Kdo jiný než její manžel mohl nahrávací zařízení na světlo připevnit, aby se mu tak dostalo možnosti sledovat jeho šestnáctiletou dceru při sprchování.

Utekla z domu rovnou na policii

Snažila se zachovat klid, jelikož přímo vedle ní stálo její dvouleté dítě, nechtěla tak dělat žádné scény. Místo toho jej popadla a okamžitě společně utekli z domu přímo na policii. Při telefonním hovoru nahrávaném policisty se Chasitin manžel přiznal, že na světlo kameru umístil. Tvrdil však, že kvůli její nefunkčnosti nikdy nic neviděl. Přesto byl vzat do vazby a obviněn z pokusu o sexuální zneužívání nezletilé. O celém případu informovala matka veřejnost na sociálních sítích, video bylo poté umístěno i na YouTube.

Matka zjistila, že muž zneužívá její děti. Ve vzteku mu na pomstu uřízla pohlavní úd

Chasity s dětmi opustila dům, od té doby se však potýkají s finančními problémy. Snaží se ovšem postavit na vlastní nohy, jak nejrychleji to půjde. Pomáhají jim také dobří lidé prostřednictvím různých sbírek. Podporují ji pozitivními komentáři a modlí se za ni. Kdo ví, kam by mohlo otcovo chování časem zajít. Rozhodně by se nejednalo o ojedinělý případ zneužívání. Nejznámějším tyranem je jistě Josef Fritzl, o jehož knize jsme vás na DámskémDeníku již informovali.

Jak byste na jejím místě reagovali vy?

Diskuze Vstoupit do diskuze
88 lidí právě čte
Zobrazit další články