Za záhadných okolností nás v pouhých 34 letech opustil oblíbený zpěvák

Bezvládné tělo rappera našla jeho přítelkyně na gauči. V telefonátu s operátorem tísňové linky řekla, že hudebník nedýchá, má u pusy pěnu a netluče mu srdce.

Hořící svíčky ve tmě i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Hudební svět šokovala smutná zpráva. Ve věku pouhých 34 let náhle zemřel americký rapper Rich Homie Quan. Proslavil se hity Type of Way, Flex (Ooh, Ooh, Ooh) nebo Ride Out, které na různých platformách zaznamenaly stovky milionů poslechů. O smrti hudebníka informoval web TMZ s odvoláním na informace rodiny a umělcova manažera. Příčina úmrtí zatím není zřejmá, jasněji má být po pitvě.

Přítelkyně zavolala na tísňovou linku

​Oblíbený zpěvák z americké Atlanty, jehož skutečné jméno je Dequantes Devontay Lamar, zemřel ve svém domě 5. září za poněkud záhadných okolností. V policejním hlášení se uvádí, že hudebníkova přítelkyně Amber Williamsová řekla, že se probudila a zjistila, že Lamar není v ložnici. Našla ho prý spícího na pohovce. Odvezla tedy syna do školy a po návratu domů si zdřímla, uvedl kanál Fox5Atlanta.

Kolem jedenácté dopoledne vstala a šla Lamara zkontrolovat. Když se dotkla jeho těla, všimla si, že je studené, a zavolala policii. Server TMZ zveřejnil její telefonát na tísňovou linku, v němž Williamsová říká, že její přítel leží na pohovce, nedýchá, netluče mu srdce a u pusy se mu tvoří pěna. Přivolaný policista na místě nezjistil žádné podezřelé skutečnosti.

smrt

Jeden z nejúspěšnějších zpěváků odešel v pouhých 33 letech. Jeho hity milují děti i dospělí

Bratr ho našel spát na zemi v kuchyni

Později policie mluvila s rapperovým bratrem Andrem Mumfordem, který vypověděl, že se během noci probudil a našel Lamara spícího na podlaze poblíž kuchyňské linky. Zvedl ho a uložil na pohovku, ale přišlo mu zvláštní, že má v ústech jídlo, napsal web Vibe. Původně média spekulovala o tom, že otec pěti dětí pravděpodobně zemřel na předávkování drogami. Skutečnou příčinu smrti zveřejní soudní lékař až poté, co budou známy výsledky pitvy a testů.

Pohřební svíčka a květina

Celé Česko oplakává ztrátu oblíbeného hudebníka. Jeho odchod přišel zčistajasna, nikdo si to nedokáže vysvětlit

Muzice se atlantský rodák Rich Homie Quan začal naplno věnovat v roce 2011. Jeho prvním mainstreamovým úspěchem byla skladba Type of Way z roku 2013. Byl nominován na různé hiphopové ceny BET, včetně cen pro nejlepšího nového umělce. V roce 2016 byl také nominován na cenu iHeartRadio Music Awards za hiphopovou píseň roku. Před svými 35. narozeninami, které by oslavil 4. října, plánoval vydat další projekt.

Co si myslíte o příčině úmrtí zpěváka?

Diskuze Vstoupit do diskuze
106 lidí právě čte
Zobrazit další články