„Manželka mého milence mi zničila život. Tohle jsem si nezasloužila,“ píše Kamila (29)

Románek s kavárníkem nabíral na obrátkách a vyjma tajných setkání si milenci stále častěji telefonovali, psali a naposílali si navzájem spoustu žhavých fotografií.

Smutná žena pláče i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Vztah se ženatým nevěrníkem může člověku převrátit život vzhůru nohama. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila čtenářka DámskéhoDeníku devětadvacetiletá Kamila V. z Ústí nad Labem. Románek s pohledným majitelem kavárny se jí pořádně vymstil, když na něj přišla jeho žena. „Vím, že ji to muselo ranit, ale její reakce byla přemrštěná a hodně podlá. Zachovala se otřesně a já teď nevím, co mám dělat,“ napsala nám do redakce.

Pohledný barman byl manželem kolegyně

Všechno začalo docela nevinně. Slečna Kamila, která pracuje jako sekretářka ředitele v jedné ze základních škol, si po práci občas zašla do nedaleké kavárny. Její majitel Jan je pohledný, elegantní a galantní.Od začátku se mi věnoval víc, než je obvyklé. Koketovali jsme spolu, povídali si, smáli se. Neuniklo mi, jak se na mě dívá,“ uvedla čtenářka. Brzy jejich kavárenské tanečky přerostly v milostný vztah. Slečna Kamila si mohla takový vztah dovolit, protože je svobodná.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Jenže Jan byl ženatý a navíc s učitelkou biologie, která pracuje ve stejné škole jako ona. „Bylo to mezi námi hodně intenzivní a vášnivé. To, že se s jeho ženou znám, protože učí ve stejné škole, kde i já pracuji, tomu dodávalo ještě větší nádech zakázaného ovoce,“ svěřila se čtenářka. Tehdy ještě netušila, jak moc jí to nakonec zničí život. Románek mezi ní a kavárníkem trval přes půl roku. Scházeli se v každé volné chvíli a stále častěji komunikovali po telefonu.

používání telefonu v postleli

Manželovi uprostřed noci zazvonil telefon z práce. „Napodruhé jsem to vzala a způsobilo to rozpad manželství, byla to milenka“

Namísto milence odepsala jeho žena

 „Hodiny jsme si povídali a také jsme si navzájem posílali pikantní fotografie. Bylo nám spolu dobře,“ popisuje slečna Kamila. Když jeden víkend musel Jan s manželkou na svatbu, přistihla se, že žárlí. Byla sama doma, četla si, aby se zabavila, pak si dala pár skleniček vína a cítila se opuštěně. Rozhodla se svému milenci napsat, že se jí stýská. To, co následovalo, ale vůbec nečekala. Namísto Jana jí odepsala jeho manželka.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Nevěra dokáže vztah zničit. Je vhodné říct pravdu, nebo ji zatajit?

„Napsala mi, že se uvidíme ve škole a že si asi budu muset hledat jiné místo, protože má moje pikantní fotografie a hodlá je použít. Druhý den mi přišel e-mail od ředitele, že si musíme vážně promluvit. Všechny učitelky z naší školy mě začaly bombardovat urážlivými zprávami,“ uvedla slečna Kamila. Její místo je v ohrožení, protože škola nechce akceptovat takové jednání a obává se reakcí rodičů dětí, pokud se k nim žhavé fotky dostanou. „Janova manželka mi zničila život. Tohle jsem si nezasloužila,“ uzavřela svůj dopis slečna Kamila.

Co byste udělali na místě slečny Kamily?

Diskuze Vstoupit do diskuze
55 lidí právě čte
Zobrazit další články