Nakoupila za 76 Kč a udělala dvě vynikající jídla: Matka 2 dětí ukázala fígle, jak zbytečně neutrácet

Žena radí ostatním, jak za co nejméně peněz uvařit plnohodnotná a výživná jídla. Mnoho lidí je jí za to vděčných.

vaření i Zdroj fotografie: Dmitry Brant / Creative Commons / CC BY-SA
                   

V dnešní době plné zdražování se hodí každá rada na to, jak co nejvíce a nejlépe ušetřit. Tímto tématem se začala zabývat matka dvou dětí a přemýšlela, jak by mohla pomoci ostatním. Začala proto na sociálních sítích zveřejňovat videa, v nichž připravuje jídla a dává různé tipy na to, jak za co nejméně peněz uvařit chutné a výživné pokrmy. Lidé jí za to děkují a obdivují ji.

Přijala manželovu výzvu

Internet je plný různých nápadů a tipů, jak si co nejvíce usnadnit život. Stále oblíbenější jsou však videa, v nichž lidé radí ostatním, jak co nejvíce ušetřit. Doba je totiž velmi zlá a mnoho jedinců obrací každou korunu, často jim před výplatou zbývá úplné minimum. I proto se matka dvou dětí rozhodla natáčet videa, v nichž radí, jak nasytit celou rodinu za minimum peněz. Web Lelum píše, že je tato žena mistryní ve vyhledávání slev v letácích, zároveň překypuje kreativitou.

žena drží zavařovací sklenice

Máma samoživitelka ukázala, jak se dá na jídle ušetřit 50 000 Kč ročně. Podle ní stačí jen přemýšlet

vaření iZdroj fotografie: Pexels

Tato inspirativní maminka má stále více sledujících a její videa jsou den ode dne oblíbenější. Na svém TikToku zveřejnila již nespočet videí, v nichž vaří chutná a výživná jídla za pár korun. Dokonce se jí již podařilo uvařit večeři zcela zadarmo, jelikož k přípravě použila pouze suroviny z vlastní zahrádky. Nedávno však přijala výzvu svého manžela, který jí přinesl několik potravin, aby z nich uvařila večeři. Ona však šokovala tím, že s přidáním zeleniny z nich připravila dokonce dva chody.

Z minima potravin dokázala uvařit dvě jídla

Muž dal své manželce k dispozici pár housek, vejce, slaninu a kysané zelí. Ona k těmto surovinám přidala ještě brambory, mrkev a kořenovou zeleninu z vlastní zahrádky. Díky její kreativitě a kuchařskému umění se jí podařilo uvařit večeři o dvou chodech. Ze zeleniny, kousku slaniny a zelí uvařila sytou polévku. A k tomu ze stejných surovin připravila ještě další plnohodnotné a výživné jídlo. Za tuto večeři ve finále zaplatila pouhých 76 Kč.

nákup

Paní Martina ukázala, jak se dá na nákupu ušetřit až 500 Kč. Pokladní na to nemůže říct ani slovo

@marchewa92 Oczywiscie pieczywo moze byc czerstwe a zamiast wody mozesz do namoczenia uzyc mleka.Ja dorzycilam jeszcze zielenine z dzialki oraz ziemniaki i marchew ktorą rowniez mialam z dzialki wiec pokusilam sie o zrobienie 2 dan.Polowe kapuchy poszlo do zapiekanki reszta do zupy. Z przypraw sol i majeranek do zupy.Chce pokazac ze z tak małej ilości skladnikow mozna zrobic super obiad i to dwu-daniowy!Najwazniejsze jest podejscie. Trzeba myśleć pozytywnie! Zapraszam na insta tam co dzien nowy przepis #marchewa #marchewa92 #kmarchewa92 #obiad #taniobiad #dlastudenta #domowejedzenie #pomyslnaobiad #zerowaste #obiadza5zl #zapiekanka #kapusniak #zupa #kwasnica #czerstwepieczywo #CapCut ♬ dźwięk oryginalny – marchewa królowa promek👸🏻

V komentářích pod videem ji internetoví uživatelé chválí a obdivují. Spousta z nich ženě děkuje za inspiraci a pomoc v tíživé finanční situaci. Není divu, že jsou tato videa tak oblíbená. Na DámskémDeníku jsme již zveřejňovali článek o matce samoživitelce, která je schopná uvařit jídlo za minimum peněz, díky čemuž jsou její rady a tipy velmi oblíbené.

Co říkáte na její kreativitu?

Diskuze Vstoupit do diskuze
126 lidí právě čte
Zobrazit další články