Jaký je Petr Rychlý v soukromí: Snacha Tereza popsala, jak to u nich v rodině chodí

Herečka prozradila výměnu rolí v jejich domácnosti a zároveň popsala, jaký je její tchán dědeček.

Petr Rychlý i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Celebrity jsou neustále v hledáčku médií. Nemají téměř žádné soukromí, a tak si musí dávat velký pozor na to, co říkají, jak se chovají a kde a s kým se zrovna nachází. Jistě vás zajímá, jaký je jeden z nejslavnějších českých herců dědeček a jak tráví čas s vnoučaty. To na něj v nedávném rozhovoru prozradila jeho snacha, která se nyní vrací do pracovního života, přičemž její manžel bude pečovat o děti.

S manželem si nyní vymění role

Oblíbená herečka Tereza Rychlá je známá nejen svými rolemi ve filmech, seriálech, divadelních a muzikálových představeních, ale také jako manželka Ondřeje Rychlého, který je synem jednoho z nejoblíbenějších českých herců Petra Rychlého. Ta v nedávném rozhovoru prozradila, co v nejbližší době plánuje a jaký je její tchán dědeček. Jelikož dostala jednu z hlavních rolí v muzikálu Beetlejuice, otočí se její rodinný život naruby.

Senior kouká na televizi

Trpký osud Honzíka z Arabely: Role v seriálu mu zničila dětství a ani v dospělosti neměl moc štěstí

tereza rychlá iZdroj fotografie: Nextfoto

Dosud totiž pečovala o svého pětiletého syna a dvouletou dceru ona, jelikož její manžel Ondřej měl mnoho práce. Nyní se však jejich role obrátí. Jak sama uvedla, je vděčná za to, jak úžasného muže má, když jí umožnil se nyní soustředit na intenzivní zapojení se do pracovních povinností. Nyní si i tatínek může užít čas strávený se svými dětmi. V rozhovoru se zmínila i o tchánovi Petru Rychlém, který má z vnoučat velkou radost. O narození vnučky Františky informoval i na svém Instagramu.

Petr Rychlý si roli dědečka užívá

Tereza Rychlá se webu eXtra zmínila, že si její tchán roli dědečka užívá nejvíc, jak může. Na otázku, zda Petr Rychlý pomáhá s dětmi a dělá si na ně čas, odpověděla: „Byli samozřejmě na návštěvě, užili si bazén a pobyli spolu. To je jasné, to musí být.“ A dle hereččiných slov je velmi pravděpodobné, že se její starší syn vydá ve šlépějích svého dědečka i rodičů. Již nyní totiž projevuje velký herecký talent.

Prarodiče hrají v životě dětí klíčovou roli, důvodů je hned několik. Vyhněte se fatální chybě a připomeňte si, proč tomu tak je

View this post on Instagram

A post shared by Petr Rychly (@petr_rychly)

Přestože je v případě Terezy a Ondřeje Rychlých výchova a péče o děti velmi náročná, především kvůli jejich pracovnímu vytížení, vše zatím zvládají skvěle. Mohou se totiž spolehnout jeden na druhého, vycházejí si vstříc a snaží se ze svých potomků vychovat slušné lidi. Tereza Rychlá uvedla, že jí zaleží hlavně na tom, aby její děti byly spokojené, šťastné a v životě se jim dařilo.

Co si myslíte o mužích na rodičovských dovolených?

Diskuze Vstoupit do diskuze
109 lidí právě čte
Zobrazit další články