Tajný život Vladimíra Dlouhého: Na povrch vyplavaly informace, které se mu celý život dařilo před veřejností schovávat. Má víc dětí, než se myslelo

Slavný český herec zemřel již před čtrnácti lety. Nyní se ale objevila velmi zásadní informace, která se mu celý jeho život dařila tajit.

i Zdroj fotografie: Česká televize
                   

Soukromý život některých celebrit je i přes jejich slávu opředen tajemstvím. Některé hvězdy si totiž své soukromí pečlivě střeží, nechtějí, aby cizí lidé o nich věděli informace, které jsou pro ně intimní a velmi osobní. Někdy ale stačí pouhé prořeknutí a veřejnost se dozví i to, co nikdy nemělo být prozrazeno. A právě jedna taková informace o životě českého herce se dostala na povrch.

Do hrobu mu pomohly cigarety a alkohol

Život Vladimíra Dlouhého skončil bohužel předčasně, a to v jeho dvaapadesáti letech. Jelikož tento oblíbený český herec zemřel již před čtrnácti lety, vzpomínají na něj nejen jeho blízcí, ale také televizní diváci. Svůj talent totiž umělec projevil už ve dvanácti letech, když zazářil ve filmu Už zase skáču přes kaluže. Za roli v tomto snímku dokonce získal cenu Zlatého dudka, což připomíná i web eXtra.

Hrob Vladimír Dlouhý

Po smrti Vladimíra Dlouhého se jeho manželka musela vypořádat s lidskou hyenou: Muž chtěl prodat hercovy fotografie z pitevny

dvojčata iZdroj fotografie: Depositphotos

Na svém kontě má Vladimír Dlouhý nespočet divadelních a filmových rolí, nejvíce si jej ale diváci jistě pamatují v pohádkovém seriálu Arabela, v němž ztvárnil jednoho z hlavních hrdinů Petra. Herec se snažil hrát až do konce svých dnů, bohužel ale podlehl rakovině žaludku. Jeho příliš brzký odchod pravděpodobně urychlil kladný vztah k alkoholu a cigaretám. Bohužel mnoho umělců těmto návykovým látkám podléhá, někteří se ale odrazí ode dna, jako tomu bylo v případě milence Ivety Bartošové, jehož životní problémy jsme na DámskémDeníku již popisovali.

Objevila se informace o jeho dvou utajovaných dětech

Co se týká Dlouhého soukromého života, bylo známo, že byl dvakrát ženatý a měl celkem tři děti. Se svou první ženou zplodili dceru, druhá manželka mu porodila dvojčata kluky, kteří se vydali v hereckých šlépějích svého otce, přestože si ho prakticky vůbec nepamatují. „Táta odešel, když nám byly necelé čtyři roky. Poznali jsme ho až později prostřednictvím vyprávění, fotek, videí a samozřejmě díky jeho herecké práci,“ cituje slova jednoho z hercových synů deník Blesk.

Senior kouká na televizi

Trpký osud Honzíka z Arabely: Role v seriálu mu zničila dětství a ani v dospělosti neměl moc štěstí

tajemství iZdroj fotografie: Depositphotos

Jak ale nedávno vyplulo na povrch, stal se Vladimír Dlouhý v mládí otcem dvojčat. Tuto informaci prozradila v rozhovoru jeho herecká partnerka Jana Nagyová, která se prořekla. Uvedla, že nikdy jeho utajené děti neviděla, ale věděla o nich, protože je Dlouhý často zmiňoval. Pokud je hereččino tvrzení pravdivé, byl tedy Vladimír Dlouhý otcem celkem pěti dětí, které měl se třemi ženami.

Proč myslíte, že svá první dvojčata tajil?

Diskuze Vstoupit do diskuze
121 lidí právě čte
Zobrazit další články