Vzala si bohatého muže z Dubaje a nyní prozradila, co všechno se od ní očekává. „Není to tak jednoduchý život, jak si všichni myslí“

Žena arabského milionáře prozradila, jaký je život v přepychu a co všechno obnáší být manželkou vysoce postaveného Araba.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Téměř každá dívka sní o pohádkovém životě se svým princem, který si pro ni přijede na bílém koni. Představují si život v přepychu, cestování, drahé dárky a celoživotní nicnedělání. Některým z nich se to opravdu podaří, ovšem nastává otázka, zda si takový luxus opravdu užívají, či nikoli. O svém životě se rozvyprávěla žena, která se provdala za bohatého Araba.

Ženě se splnil sen o pohádkovém životě

Arabské země a tamní zvyky se od naší kultury naprosto odlišují. Jejich náboženství a tradice jsou pro mnoho Evropanů zcela nepochopitelné. I z toho důvodu se rodiče snaží uchránit své dcery před možnými vztahy s Araby. Přesto existuje mnoho žen, které se do muslimských mužů zamilují a rozhodnou se přestěhovat se do jejich rodné země, aby zde společně žili a založili rodinu. To je také případ mladé Angličanky, která se nechala okouzlit arabským milionářem.

Mladá Linda nechala školu a provdala se za milionáře z Dubaje. Každý den se chlubí luxusem, který jí manžel dopřává

milionář iZdroj fotografie: Depositphotos

Dívka svého vyvoleného potkala dle webu DailyMaily při studiu v Dubaji, kde oba navštěvovali tutéž univerzitu. Muž ji okouzlil nejen svým šarmem, ale také přepychem, který jí denně dokazoval. A tak netrvalo dlouho a žena se za milionáře provdala. Jelikož nemusí díky pohádkovým příjmům svého manžela pracovat, vydala se na dráhu influencerky.

Přestože musí dodržovat pravidla, je šťastná

Pravidelně na svém instagramovém účtu zveřejňuje příspěvky z každodenního života manželky bohatého Araba, přičemž uvádí, jak moc jsou oba šťastní. To dokazuje společnými fotografiemi. Její pohádkový život má ale přesto několik pravidel, která musí dodržovat. Například je nutné, aby byla denně dokonale upravená, a reprezentovala tak svého muže. Na oplátku ji ale manžel zahrnuje drahými dárky, exotickými dovolenými a dává jí zcela volnou ruku při nakupování v těch nejluxusnějších dubajských obchodech.

Život Báry nabral po sňatku s muslimem nečekaný obrat: „Manžel může mít více manželek,“ odhaluje detaily svého života

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Soudi✨ (@soudiofarabia)

Dokonce plánují založit rodinu, což ženě přinese mnoho výhod. Pokud totiž otěhotní, dostane od manžela prsten s drahokamem, vlastní nemovitost, nové auto a značkovou kabelku. A to je pro ni jistě důvod mít dítě. Přestože ji mnozí mají za zlatokopku, ona je se svým životem naprosto spokojená. A rozhodně není jediná Evropanka, která se provdala za Araba. Jak jsme totiž na DámskémDeníku již psali, sňatková politika se v arabských zemích liší, což nahrálo do karet schopné podnikatelce.

Jaký život podle vás ve skutečnosti vede?

Diskuze Vstoupit do diskuze
58 lidí právě čte
Zobrazit další články