Táhne to Andrej Babiš se dvěma ženami najednou? Lidé spekulují o návratu k Monice

Po nedávném oznámení rozchodu Andreje Babiše s manželkou se tato dvojice nyní opět ukazuje společně na veřejnosti. Možná je v tom ale ještě někdo jiný.

i Zdroj fotografie: Vlada.cz
                   

Denně propíraný, některými lidmi milovaný, jinými naopak nenáviděný Andrej Babiš se nyní opět stal středem zájmu médií. Svým chováním totiž uvádí veřejnost v nevědomí, jak to vlastně je s jeho osobním životem. Po nedávném oznámení rozchodu se svou dlouholetou manželkou se s ní opět ukazuje na veřejnosti, čímž vyvolává mnoho otázek, při nichž lidé spekulují, s kým tedy ve skutečnosti bývalý předseda vlády udržuje poměr.

Nedávno oznámil rozchod

Bývalý premiér Andrej Babiš před pár měsíci šokoval veřejnost svým vyjádřením na vlastním instagramovém profilu, v němž informoval o rozchodu se svou manželkou, se kterou žil dlouhých třicet let. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ svěřil se veřejnosti Babiš ve svém příspěvku.

Nedlouho poté se však začaly šířit informace, o nichž se zmiňuje i web Extra, a to, že by měl bývalý předseda vlády udržovat poměr se svou marketérkou Anetou Zicklerovou. Babiš tuto skutečnost nepotvrdil, avšak ani přímo nevyvrátil. Ovšem krátce nato se začal na veřejnosti opět objevovat se svou manželkou Monikou Babišovou, což mnoho lidí považuje za velmi zvláštní a možná až moc podezřelé.

Kdo je tedy jeho nynější láska?

Babišova půvabná manželka, jejíž vzhled obdivuje mnoho lidí, o čemž jsme na DámskémDeníku již psali, se po boku svého muže objevila na nedávném hokejovém mistrovství. Dokonce spolu byli společně volit do Evropského parlamentu, při čemž je přistihla média. S kým tedy ve skutečnosti Babiš randí? S Anetou? Nebo se vrátil zpět ke své milované ženě Monice? Nebo to snad táhne s oběma najednou? Na odpovědi na tyto otázky si veřejnost pravděpodobně bude muset počkat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrej Babiš (@andrejbabis)

Možná chce expremiér jen dostát svých slov, která napsal pod příspěvek na sociálních sítích, kde uvedl: „Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné.“ Každopádně se od oznámení rozchodu objevuje se svou manželkou na veřejnosti více než předtím. Kdo ví, třeba jsou opravdu jen skvělými přáteli. Pokud se ale k sobě vrátili, je jen otázkou času, než to vyplave na povrch.

S kým myslíte, že teď expremiér randí?

Diskuze Vstoupit do diskuze
143 lidí právě čte
Zobrazit další články