Na svatbě začal pes štěkat na podezřelou svědkyni. O několik minut později se stala hrozná tragédie

Pejsek začal na svatbě štěkat na ženu, která působila velmi nervózně. Díky tomu se začala vzdalovat dál a dál od všech svatebčanů – a pak se stalo něco nečekaného.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Loni na jaře se v Nigérii konala opravdu obrovská svatba, na které bylo velké množství hostů. Nikdo ale neměl ani tušení, co jedna žena skrývá pod svými šaty. Pes, jenž patřil ženichovi a nevěstě, ale něco tušil, a tak na ženu začal hodně štěkat. Jenže jej všichni začali okřikovat a nějak nevěnovali pozornost tomu, proč štěká. Během chvíle se stala veliká tragédie.

Pejsek začal hodně štěkat

Byla to dlouho plánovaná svatba a měl to být nejkrásnější den v životě novomanželů. Zpočátku to tak i vypadalo. Nevěsta byla nádherná a ženich byl šťastný, protože si bere tu nejlepší ženu na světě. Pozvali celou svoji rodinu, a tak se nakonec sešlo obrovské množství lidí. Novomanželé si nedokázali představit, že by na jejich svatbě měl chybět jejich pes, který pro ně byl jako jejich dítě.

Na jednu stranu bylo dobře, že si jej na svatbu vzali. Jedna žena totiž opravdu neměla v plánu užít si jejich svatební den. Tato žena se pejskovi od začátku nelíbila, jelikož po ní neustále štěkal. Nepřestal s tím, ani když jej všichni okřikovali. Viditelně z něj měla žena opravdu strach, protože štěkal stále víc a víc. Žena se snažila mu utéct, což se ale nepodařilo, pes to nedovolil.

Stala se velká tragédie

Pes se nechtěl vzdát, z ženy zkrátka cítil něco podezřelého. Tahal ji za šaty, dokud všichni neviděli, co pod nimi skrývá. Pod jejími šaty se nacházela bomba, žena měla v plánu spáchat sebevraždu a zároveň zabít další lidi. Bomba o několik chvil později vybuchla. Avšak kromě ženy a zvířete nebyl nikdo zraněn. Pejsek novomanželů bohužel zemřel, ale kdyby jeho nebylo, dopadlo by to všechno mnohem hůř.

Jaký máte názor na domácí mazlíčky na svatbě?

Zdroj: TheGuardian

Diskuze Vstoupit do diskuze
97 lidí právě čte
Autor článku

Aneta Kalasová

Jsem redaktorka s bohatými zkušenostmi a vášní pro žurnalistiku a lifestyle. Můj odborný přístup a kreativita přinášejí na web DamskyDenik.cz inspirativní články a hluboké náhledy na aktuální témata. Svým poutavým psaním oslovuji čtenáře a motivuji je k aktivnímu a smysluplnému životnímu stylu.

Zobrazit další články