Těhotná žena se chtěla naposledy vyfotit se svým mrtvým manželem. Fotografka dokázala nemožné, z výsledku jde husí kůže

Pár v očekávání druhého dítěte se těšil na společné fotografie celé rodiny. Muž však nečekaně zemřel pouhé dva měsíce před plánovaným porodem.

i Zdroj fotografie: Shutterstock
                   

Osud je někdy opravdu krutý. Manželský pár ze Spojených států amerických se těšil na druhé dítě. Manžel už plánoval společné focení, které mělo být pro všechny vzpomínkou na druhé těhotenství. Bohužel člověk míní a život mění. Rodinu místo štěstí před porodem zasáhla velká tragédie. Manžel nečekaně zahynul ještě dřív, než rodina stačila pořídit plánované snímky. Žena se však nevzdala.

Chtěla mu splnit přání

Společné snímky rodiny v očekávání bylo hlavně mužovo přání. A ačkoli předčasně opustil tento svět a nikdy nebude moci spatřit své druhorozené dítě, manželka chtěla splnit jedno z jeho posledních přání a mít společné rodinné fotografie s těhotenským bříškem. Oslovila proto fotografku, aby ji s tím pomohla. Společně vymyslely, že fotografie vzniknou symbolicky tam, kde vznikaly také zásnubní fotografie páru.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Výsledek byl opravdu dechberoucí. Bylo pro ni těžké se krátce po smrti milovaného muže usmívat, udělala to však kvůli výsledným snímkům a také kvůli svým dětem. S úsměvem na rtech a smutkem v srdci tak vzpomínala na společné focení se svým drahým mužem. Přiznala, že chtěla nejen splnit poslední přání svého muže, ale také nějaký speciální dárek pro syna a nenarozenou dcerku.

Fotografka odvedla dobrou práci

Fotografce se podařilo opravdu s citem přidat manžela na fotografie. Jeho postava dodala těmto fotografiím opravdu velice zvláštní kouzlo. Ženy si fotografie nenechaly jen pro sebe, ale ukázali je také světu. Na webu fotografky je vidělo více než 100 tisíc lidí. Všichni se vyjádřili milými slovy k fotografiím, a navíc vyjádřili ženě a dětem hlubokou soustrast.

Jak fotografie, které budou pro děti i ženu památkou na jejich tatínka, vypadají, se můžete podívat v přiloženém videu. Nádherná a jemná hudba dodává snímkům na vážnosti a dojemnosti. Mnozí je sledují se slzami dojetí v očích. Žena pro své děti nemohla vymyslet lepší památku na jejich milujícího a milovaného tatínka. Děti ji jistě za pár let budou opravdu vděčné.

Jak se vám fotografie líbí?

Zdroj: DailyMail

Diskuze Vstoupit do diskuze
58 lidí právě čte
Autor článku

Lucie Vágnerová

Zobrazit další články