Zdravé palačinky bez mléka a vajec: Zvládne je připravit i úplný začátečník

Připravte si k snídani zdravější variantu palačinek. Tak oblíbený pokrm jako jsou palačinky nemusí být připravován jen s mlékem a vejci, vyhněte se jim, jde to i bez nich.

i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Na mírný oheň postavte přiměřeně velkou pánev, dejte na ni trochu oleje, másla či sádla. Až se pávek rozehřeje a tuk rozpustí, nalijte naběračku těsta na pávek a pečte tenké palačinky. Nejprve smažte z jedné strany, až půjde těsto zvednout, obraťte palačinku a smažte z druhé strany. Smažte palačinky na obou stranách do zlaté barvy. Palačinky jsou nejlepší čerstvé a teplé. Podávat je můžete se zmrzlinou, čokoládou, ovocným jogurtem, bílým jogurtem s cukrem, medem, džemem, ovocem a dalšími surovinami.

iZdroj obrázku: Pixabay
Servírovat se dají s marmeládou, ale i ovocem

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
89 lidí právě čte
Zobrazit další články