Připravte si k snídani zdravější variantu palačinek. Tak oblíbený pokrm jako jsou palačinky nemusí být připravován jen s mlékem a vejci, vyhněte se jim, jde to i bez nich.
Na mírný oheň postavte přiměřeně velkou pánev, dejte na ni trochu oleje, másla či sádla. Až se pávek rozehřeje a tuk rozpustí, nalijte naběračku těsta na pávek a pečte tenké palačinky. Nejprve smažte z jedné strany, až půjde těsto zvednout, obraťte palačinku a smažte z druhé strany. Smažte palačinky na obou stranách do zlaté barvy. Palačinky jsou nejlepší čerstvé a teplé. Podávat je můžete se zmrzlinou, čokoládou, ovocným jogurtem, bílým jogurtem s cukrem, medem, džemem, ovocem a dalšími surovinami.
53 lidí právě čte
Lifestyle
|
PŘEČTENÍ: 15001
Lifestyle
|
PŘEČTENÍ: 10525
Lifestyle
|
PŘEČTENÍ: 14047