Chlebíčky nebo jednohubky miluje každý. Jak je vylepšit a povýšit na zcela novou úroveň? Inspirujte se několika jednoduchými recepty na pomazánky, které dodají vašemu občerstvení šmrnc.
Pomazánka z tresčích jater
Tato pomazánka u nás nepatří k těm tradičním, ale pokud máte specifickou chuť tresčích jater rádi a chcete připravit něco chuťově zajímavého, vyzkoušejte tento recept.
Ingredience:
- 1 plechovku tresčích jater
- 1 polévkovou lžíci citronové šťávy
- cca 1 polévkovou lžíci majonézy
- 3 celá vařená vejce
- 1 čajovou lžičku plnotučné hořčice
- trochu jemně nasekané zeleniny podle chuti (rajčata, nakládané okurky)
- pepř, a
- sůl.
Tresčí játra a vejce pokrájejte nadrobno a přidejte k nim ostatní ingredience, z nichž vytvoříte pomazánku.
61 lidí právě čte