Kvalitní guláš patří mezi velmi populární jídlo nejenom v Maďarsku, ale i u nás. Zkuste variantu s vepřovým masem, která láká jak na jednoduchost, tak i dokonalou výslednou chuť.
Směs vařte na mírném ohni cca hodinu bez poklice na pánvi. Guláš bude hotov ve chvíli, kdy maso dokonale změkne. Může to trvat i více, jak hodinu. Záleží na kvalitě, stáří a druhu masa, které použijete. Některé vepřové je trochu tužší a bude mu trvat déle, než změkne.
Guláš na sto způsobů
V každé české rodině se dědí jedinečný recept na guláš. A ne vždy se musí jednat o ten z vepřového masa. Stejně skvělý je také z hovězího, anebo ze zvěřiny.
Na internetu také najdete celou řadu receptů, přičemž každý z nich je trochu jiný. To, jak ho uděláte je pochopitelně na vás. Tento recept původně pochází z Ruska, kde je guláš typickou pochoutkou, která se vaří prakticky v každé domácnosti.
Nejlepší je vyzkoušet několik možností a vybrat tu, která vám bude vyhovovat nejvíce. Tato varianta je díky medu trochu sladší, takže bude zaručeně vyhovovat i dětem na rozdíl od jiných receptů, které bývají ostřejší.