Mnoho lidí si myslí, že zeleninové saláty musí být nudné a jednotvárné. Tento originální recept vás přesvědčí o opaku. Zkuste originální a chutné jídlo, které nadchne.
Postup přípravy salátu
Nejprve vejce uvařte natvrdo, po uvaření je nechejte vychladnout a oloupejte je. Oloupaná vejce nakrájejte na kostičky a dejte je do větší, hluboké mísy. Poté k nim přidejte palačinky, které jste nasekali najemno.
Šunku, okurky a červenou cibuli rovněž nakrájejte na kostičky a přidejte do mísy k ostatním ingrediencím. Na závěr přidejte kukuřici, kterou jste předtím přecedili, majonézu a směs dochuťte podle svých preferencí solí a pepřem.
Salát v míse dobře promíchejte a než ho budete podávat, doporučujeme ho překrýt potravinovou folií a nechat několik hodin odpočinout v lednici, aby se chutě smísily a zvýraznily. Salát podávejte vychlazený, s čerstvým celozrnným pečivem.