Pokud nemáte čas na zdlouhavou přípravu náročných moučníků, zákusků a dezertů, zkuste pro své blízké připravit tento nepečený dort.
Poskládejte na sebe víc pater
Pokud na šlehačku vyskládáte ještě jednou celé sušenky nebo jen hmotu z nich, uděláte jedno patro, kterých na sebe však můžete naskládat několik, dokud vám budou zbývat ingredience. Buď použijete na jednu vrstvu sušenky celé nebo nedrcené, záleží na vaší představivosti. Před porcováním a servírováním uložte dort do chladna, aby ztuhnul.
Úpravy můžete provádět dle libosti
Někteří lidé by ještě mohli navrhnout přidat do sušenkové směsi trochu rumu na chuť, a aby se tím hmota spojila. Kapku likéru můžete přidat i do krému, pokud se s ním spojí. Nemusíte používat čerstvé ovoce, stačí koupit broskve v konzervě. Naložené budou navíc měkčí a snáze je tak rozkoušete nebo rozkrojíte lžičkou na talíři.