Langoše nebo koláče se smetanou bývají často na seznamu oblíbených koláčů nejen v Maďarsku. Těsto na langoše můžete uložit na několik dní do lednice, takže je budete mít pokaždé čerstvé.
Můžete si na langoše nastrouhat jakýkoliv sýr, který máte rádi. Strouhejte na hrubším struhadle. Langoše jsou skvělým doplňkem ke smetanové omáčce. Podávají se naslano právě se smetanou a česnekem, ale dopřát si je můžete také ve sladké variantě, s trochou džemu, čerstvého ovoce a pokapané javorovým sirupem.
V České republice se podávají většinou s kečupem, ale výjimku netvoří ani opečená křupavá slanina. Základní recept je vždy stejný a záleží jen na vás, jak si ho poté dochutíte. Milují ho i malé dětí a je oblíbený pokrm například na poutích nebo festivalech. Nejlépe chutná čerstvé vytažený z oleje a čím tenčí bude, tím bude křupavější a chutnější.