Je to dezert, který se řadí mezi ty nejlepší. Je to sice kalorická bomba, pokud si ale dáte jen kousek ke kávě, určitě neprohloupíte, a navíc uspokojíte všechno chuťové buňky.
Krém uděláte jednoduše jen smícháním surovin
Vložte připravené korpusy do trouby a pečte na 170 stupňů asi 20 minut, ale vyzkoušejte špejlí, jestli je hotový. Poté nechte zcela vychladnout. Krém si připravíte smícháním žloutků s cukrem, moukou a 3-4 lžícemi mléka. Zbylé mléko povařte, přidejte žloutky a nechte dusit, dokud mléko nezhoustne. Přidejte esenci a nechte úplně vychladnout. Poté přidejte lžíci másla.
Krém poté naneste na kakaový povrch a vyrovnejte. Hodinu nechte chladit v lednici. Polevu si uděláte tak, že dáte čokoládu, máslo a mléko na talíř a vložíte do mikrovlnné trouby asi na 30 vteřin. Zamíchejte a dejte je tam znovu na půl minuty. Stačí takto vložit třikrát a čokoláda bude rozpuštěná. Pak už je stačí nalít na dort po celém povrchu, vložit do ledničky, dokud poleva neztuhne a podávat.