Jednoduchý postup na dokonalé tenké palačinky, který povýší váš recept na mistrovskou úroveň

Palačinky jsou v tuzemsku velmi oblíbené, a to jak mezi dětmi, tak i dospělými. Původně francouzský recept si Češi tak trochu upravili a tvoří nejrůznější jeho variace. Poodhalte tajemství, díky kterému vytvoříte ten nejlepší dezert ze všech.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

A na závěr si řekněme, v jakém smyslu lidé nejčastěji chybují při přípravě palačinek:

  • Příliš dlouhé šlehání těsta: tento fakt způsobí, že vaše palačinky budou tuhé. Použijte tedy raději metličku místo ručního mixéru, abyste to s mícháním surovin nepřehnali. 
  • Časné obracení palačinek na pánvi: chce to skutečně určitou trpělivost, když děláte tuto sladkou dobrotu. Jinak se vám těsto při smažení potrhá a vám zbydou oči pro pláč. 
iZdroj fotografie: Depositphotos

Pár slov na závěr

Když se budete řídit radami výše uvedenými a vyvarujete se chybám, zcela jistě se vám podaří upéct palačinky, které nebudou mít žádnou konkurenci. Ochutit je můžete ve výsledku čímkoliv, budete chtít. Možnosti jsou pestré.

Soutěž o pobyt v lázních s all-inclusive

Přihlaste se k našemu newsletteru a mimo jiné získáte možnost účastit se soutěže a mít přehled o dalších nabídkách našich partnerů. Soutěž je pouze pro aktivní odběratele novinek.


Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
118 lidí právě čte
Zobrazit další články