Jednoduchý postup na dokonalé tenké palačinky, který povýší váš recept na mistrovskou úroveň

Palačinky jsou v tuzemsku velmi oblíbené, a to jak mezi dětmi, tak i dospělými. Původně francouzský recept si Češi tak trochu upravili a tvoří nejrůznější jeho variace. Poodhalte tajemství, díky kterému vytvoříte ten nejlepší dezert ze všech.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

A na závěr si řekněme, v jakém smyslu lidé nejčastěji chybují při přípravě palačinek:

  • Příliš dlouhé šlehání těsta: tento fakt způsobí, že vaše palačinky budou tuhé. Použijte tedy raději metličku místo ručního mixéru, abyste to s mícháním surovin nepřehnali. 
  • Časné obracení palačinek na pánvi: chce to skutečně určitou trpělivost, když děláte tuto sladkou dobrotu. Jinak se vám těsto při smažení potrhá a vám zbydou oči pro pláč. 
iZdroj fotografie: Depositphotos

Pár slov na závěr

Když se budete řídit radami výše uvedenými a vyvarujete se chybám, zcela jistě se vám podaří upéct palačinky, které nebudou mít žádnou konkurenci. Ochutit je můžete ve výsledku čímkoliv, budete chtít. Možnosti jsou pestré.

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
131 lidí právě čte
Zobrazit další články