Pes Hanychové se má líp než půlka Čechů: Agáta ho poslala na dovolenou za 30 tisíc Kč

Agáta Hanychová na sociální síti prozradila, kdo hlídá její fenku Bonnie, zatímco je s rodinou na dovolené u moře.

Agáta Hanychová v černých šatech i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Influencerka Agáta Hanychová tráví prázdniny ve španělském letovisku Marbella, kde její současný partner, mediální magnát Jaromír Soukup, vlastní nemovitost. Sluníčko, pohodu a koupání si užívá Agáta a také její tři děti Kryšpín, Mia a Rozárka. Jejich fenka Bonnie však na dovolenou nepřicestovala a léto tráví v České republice. Agáta na sociální síti prozradila, kde se Bonnie nachází a jak se jí daří.

Bonnie si dopřává relaxaci a odpočinek

Bonnie je totiž v podstatě také na dovolené, a to v hotelovém resortu pro pejsky, který se nachází za Prahou asi 15 kilometrů od letiště a kde si dopřává speciální péči. „Nikdy jsem neviděla, že by se o pejsky někde starali s takovou láskou, dali tolik péče a všechen svůj čas. Paní majitelka z malého zámečku vybudovala resort a spa pro pejsky a celým svým srdcem tím žije!“ napsala Agáta na Instagram.

Pobyt Bonnie v luxusním hotelovém resortu se ale influencerce pěkně prodraží. Hotel nabízí celkem tři pobytové balíčky a cena za noc se pohybuje v rozmezí od 790 do 1200 Kč v závislosti na službách. V základním balíčku je pak ubytování v luxusním apartmá s ortopedickou matrací a hračkami, krmení dle požadavků páníčka, koupání, hraní, běhání ve výběhu, pouštění filmů a čtení pohádek na dobrou noc!

Agáta musela sáhnout hluboko do peněženky

Při měsíčním pobytu tak vyjde cena na cca 30 000 Kč a vzhledem k nabízeným službám nemá na své dovolené takový luxus ani polovina Čechů! „U pejsků jsou 24 hodin denně, každý den vám posílají fotky a videa vašeho mazlíčka, dokonce v horním patře vybudovala ubytování i pro vás, takže pokud jedete na dovolenou, můžete dorazit, přespat, budete mít odvoz na letiště, a mezitím se takto postarají o chlupatý lásky,“ pochvaluje si modelka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dogs Resort and Spa (@dogs_resort_and_spa)

Vypadá to, že Bonnie je mezi ostatními pejsky spokojená a šťastná, a tak si Agáta může v klidu užívat dovolenou v horkém Španělsku. Šťastná rodinka odletěla na začátku července. Dcera Mia, kterou má Agáta ve střídavé péči s bývalým partnerem Jakubem Prachařem, za maminkou zanedlouho přiletěla také. Záhy je ovšem zase opustil Agátin partner Jaromír, který měl v Čechách pracovní povinnosti.

Co si myslíte o hotelových resortech pro pejsky?

Diskuze Vstoupit do diskuze
143 lidí právě čte
Zobrazit další články