Celý život jste dělali bramborovou kaši špatně. Top šéfkuchař se podělil o tajemství, jak ji udělat vždy dokonale krémovou a nadýchanou

Bramborovou kaši vaří každá hospodyňka. Existuje ale jen jeden způsob, jak ji uvařit tak, aby byla krásně krémová, nadýchaná a chutnala všem.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Příprava bramborové kaše

Uvařené brambory řádně sceďte, abyste měli jistotu, že nezbyla žádná nežádoucí voda. Hrnec můžete dát ještě na chvilku na plotnu a nechat zbytek vody odpařit. V případě, že by zbylo hodně vody v hrnci, byla by kaše moc řídká.

iZdroj fotografie: Pixabay

Do kaše přidejte vlažné mléko, aby měla správnou krémovou konzistenci a studené máslo, nikdy máslo nerozehřívejte, ideální je použít máslo, které má pokojovou teplotu. Na přípravu samotné kaše můžete použít ruční šťouchadlo nebo mixér, nikdy nepoužívejte tyčový mixér, kaše by byla příliš hutná a nepoživatelná.

Zdroj: Delish

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
115 lidí právě čte
Zobrazit další články