Bramborovou kaši vaří každá hospodyňka. Existuje ale jen jeden způsob, jak ji uvařit tak, aby byla krásně krémová, nadýchaná a chutnala všem.
Příprava bramborové kaše
Uvařené brambory řádně sceďte, abyste měli jistotu, že nezbyla žádná nežádoucí voda. Hrnec můžete dát ještě na chvilku na plotnu a nechat zbytek vody odpařit. V případě, že by zbylo hodně vody v hrnci, byla by kaše moc řídká.
Do kaše přidejte vlažné mléko, aby měla správnou krémovou konzistenci a studené máslo, nikdy máslo nerozehřívejte, ideální je použít máslo, které má pokojovou teplotu. Na přípravu samotné kaše můžete použít ruční šťouchadlo nebo mixér, nikdy nepoužívejte tyčový mixér, kaše by byla příliš hutná a nepoživatelná.
Zdroj: Delish
115 lidí právě čte
Lifestyle
|
PŘEČTENÍ: 25028
Lifestyle
|
PŘEČTENÍ: 27971
Lifestyle
|
PŘEČTENÍ: 23526