Dva plátky jablek do oleje na smažení před použitím pánve a smrdutý oblak přepáleného omastku je minulostí

Každý z nás zná ten nepříjemný zápach po jakémkoliv smažení. Je hrozně těžké se ho zbavit a když už, tak to hrozně dlouho trvá. No a přesně proto tu máme pár tipů, jak se zápachu zbavit.

i Zdroj fotografie: Unsplash
                   

Ještě vám sem přidáme pár užitečných tipů

  • Před smažením vložte do studeného oleje několik plátků jablek nebo petrželky, abyste zabránili tomu, aby zápach spáleného oleje naplnil prostor bytu.
iZdroj fotografie: Unsplash
  • Pokud nevydržíte vůni octa, vložte místo toho hřebíček do horké vody.
  • Do oleje vymačkejte citronovou šťávu, dodá jídlu zvláštní chuť a nezapáchá.

Zdroj: Cookist

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
114 lidí právě čte
Zobrazit další články