Alobalové kuličky na pánvi nebo hrnci pomohou se zdravým napařováním jídla

Alobal má v domácnosti každý. Málokdo ale tuší, k čemu všemu se dá kousek hliníkové folie využít. Zajímavá varianta použití rozhodně osloví každého.

i Zdroj fotografie: Flickr
                   

Jídlo připravené na páře

  • obsahuje větší množství živin
  • je chutnější
  • je rychlé (například rybu stačí připravovat 5 až 7 minut)
  • obsahuje méně kalorií (které přidáváme díky tukům, na kterých smažíme)
iZdroj fotografie: Pixabay.com
Hodí se také na přípravu jídel

Hitem internetu

Záznam, na kterém muž tuto metodu používá, si přehrálo již více než 900 tisíc lidí. Uživatelé internetu jsou potěšeni levným způsobem, jak mohou připravovat jídlo chutně a zdravě. Lidé jsou vynalézaví, a tak někteří z nich vymysleli svůj vlastní způsob, při kterém nahradili alobal malými šálky. To je ideální pro lidi, kteří nechtějí používat alobal.

iZdroj fotografie: Pixabay
Jídlo připravené na páře

Metoda je skvělá také pro napařování knedlíků. Video má celou spoustu komentářů od lidí, kteří tuto metodu vyzkoušeli. A každý zkusil tuto metodu na něco jiného. Jak ji vyzkoušíte vy?

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
92 lidí právě čte
Zobrazit další články