Dvouletý chlapec žádá svého zesnulého otce u hrobu, aby si s ním hrál. Nechápe, co to je smrt, a tak na něj neustále čeká

Malý Harvey přišel o svého otce, když mu byl pouhý jeden rok. Od smrti jeho otce chodí s matkou každý týden na hřbitov. Tam si s ním povídá, zpívá písničky a ukazuje nové hračky, se kterými by si s tatínkem rád hrál.

i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Malé děti jsou velice fixované na své rodiče. Pokud dlouhou dobu jednoho z nich nevidí, začnou se po rodiči vyptávat. Dvouletému chlapci jménem Harvey zemřel otec rok po jeho narození. Každý týden chodí s matkou k jeho hrobu, ale protože ještě nechápe, co je to smrt, tak vyzývá otce, aby si s ním hrál a mluví na něj.

Syn je velice podobný svému otci

Otec Harveyho se jmenoval Darren Langton. Byl velice mladý a zemřel náhle ve věku 33 let. Vzpomínka na něj stále nevybledla, protože jeho žena Jessica ho vidí každý den. Darrena vidí každý den v očích svého syna. Každý týden chodí Jessica s Harveym ke hrobu Darrena, kterému přinesou květiny a popovídají si s ním.

iZdroj fotografie: Pixabay

Malý Harvey chce, aby si s ním otec hrál

Teprve dvouletý Harvey ještě nechápe, co náhrobek znamená a nerozumí tomu, co přesně se stalo jeho otci. Vždy si k hrobu vezme oblíbené hračky, aby mu je ukázal. Chce, aby si s ním šel tatínek hrát. Svého otce si nepamatuje a vidí ho pouze na fotografiích. Každý týden se ovšem těší, až se s matkou vydají za tatínkem na hřbitov.

Na videu můžete vidět, jak malý Harvey zpívá svému otci písničku na rozloučenou. Jessica toto video dala na sociální sítě, aby ukázala lidem, jaké má její syn zvláštní pouto s jeho otcem i když každý žije na jiném světě. Jessica je ráda, když vidí svého syna, jak si chce hrát se svým otcem, ale zároveň jí to rve srdce.

Představuje si, jaké by to bylo, kdyby jeho otec Darren žil a mohl by si hrát se svým synem. Mnoho situací fotí a natáčí, protože chce zaznamenat, jaký má Harvey vztah se svým otcem. Až bude Harvey větší, bude mu ukazovat všechny fotografie a videa.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Jessica uvedla, že malý Harvey ví, že tam táta je, ale neví, že není naživu. „Vzhledem k jeho věku si myslím, že ještě nechápe pojem smrti,“ řekla Jessica. Ta je zvyklá mluvit s Darrenem prostřednictvím fotek. Někdy se rozhlédne, uvidí blonďatého chlapce a pomyslí si, jestli to není jeho otec. Jessica nemůže stále uvěřit tomu, že její syn strávil se svým otcem pouze jeden rok.

V roce 2017 dne 25. října se Jessica se synem Harveym vrátili domů a zjistili, že je Darren pryč. Zemřel velmi náhle a bez vysvětlení. Příčina smrti doposud nebyla objasněna.

Zdroj: DailyMail

Diskuze Vstoupit do diskuze
143 lidí právě čte
Zobrazit další články