Dělá jednu z nejpotupnějších prací, přesto ji miluje: 26letý mladík mění názor lidí po celém světě. Kolegové jsou mu za to nesmírně vděční

Nadšení, které z mladíka při výkonu jeho zaměstnání srší, je nepřehlédnutelné a tolik nakažlivé. Dokazuje, že i ta nejnechutnější profese je důležitá.

popelář i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Každá práce na světě je svým způsobem důležitá. A i ty nejméně oblíbené a odpudivé patří ve skutečnosti k těm nejpotřebnějším vůbec. Kdyby totiž špinavou práci nikdo nedělal, svět by byl zavalen vším možným bincem, který lidé sami vytváří. A právě zaměstnání, které by nechtěl dělat téměř nikdo, mladík miluje. A své nadšení projevuje i ve videích, která si oblíbily statisíce lidí po celém světě.

Mladík je na své zaměstnání hrdý

Jimmy De Pinho Coreia je šestadvacetiletý popelář z francouzského departmentu Calvados. Tato práce patří mezi nejméně oblíbené. Lidé si ve spojení s tímto zaměstnáním představí především špínu, smrad a mnoho dalších ohavností. I to přimělo Jimmyho, aby lidem ukázal, jak zábavná a zajímavá jeho práce ve skutečnosti je. Muž svá videa zveřejňuje na sociálních sítích, kde se těší velké oblibě.

popelář

Popelář zaslechl v zadní části vozu jemné „pištění“. Okamžitě začal prohrabávat odpadky a zachránil tak 3 nevinné životy

popelář i

Mladý popelář se fanouškům zalíbil a vryl do paměti především díky humoru a obrovskému nadšení, které z něj srší. Tryská z něj elán a radost z toho, jakou práci má tu čest vykonávat. Díky tomu se nejen jeho kolegové, ale i ostatní zaměstnanci, kteří pracují na neoblíbených pozicích, cítí hrdí na to, co dělají. Ostatní lidé si naopak uvědomují, jak důležitá a potřebná práce popelářů je, zmiňuje tuto skutečnost i web SantePlusMag.

Práce popelářů je velmi důležitá

Jimmy ve svých videích, která zveřejňuje na Instagramu, ukazuje ostatním, jak zajímavá a krásná dokáže jeho práce být. V jedné z nahrávek zachycuje jízdu popelářským vozem, kde lze vidět nádhernou místní přírodu a také fakt, jak moc si mladík své pracovní povinnosti užívá. Radost z něj vyzařující je nepřehlédnutelná a velmi nakažlivá. Díky němu si nyní mnoho lidí váží svého zaměstnání.

Unavená žena leží na gauči

8 nejpodivnějších zaměstnání na světě: Tito lidé dostávají pohádkový plat a ani se nenadřou

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jimmy de pinho correia (@jimmy_dpc)

Kdo ví, třeba se díky Jimmyho pozitivismu a způsobu prezentování jeho zaměstnání zvýší počty jedinců ucházejících se o práci popelářů. Bohužel, mnoho lidí názor na tuto profesi nezmění. Na DámskémDeníku jsme již zveřejňovali zpověď mladé ženy, která se styděla za práci, kterou její přítel provádí. Proto jej ani nechtěla představit svým přátelům. Předsudky některých lidí jsou zbytečné, navíc jim až moc záleží na tom, co si o nich ostatní pomyslí.

Jaký máte názor na popelářskou profesi?

Diskuze Vstoupit do diskuze
100 lidí právě čte
Zobrazit další články