Matka se rozhodla potrestat svého syna. Až díky tomu si uvědomila to, co dlouhou dobu přehlížela

Když si malý uličník odpykával svůj trest za to, že zlobil svou sestru, stalo se něco neuvěřitelného. Dojatá matka popadla mobilní telefon, aby ten okamžik zvěčnila.

Malý chlapec leží i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Pouto mezi lidmi a domácími mazlíčky je mnohem silnější, než by se na první pohled mohlo zdát. Dokazuje to i vztah malého chlapce a šestiměsíčního anglického mastifa. Je neuvěřitelné, jakou věrnost, oddanost, starostlivost a lásku chlupáč projevuje svému kamarádovi. Až díky jednomu obyčejnému incidentu si matka dítěte uvědomila, co všechno její syn v obrovském psovi má.

Potrestala syna za to, že zlobil

Každý rodič zažívá chvíle, kdy jeho ratolest zlobí tak moc, že pouhé pokárání by se míjelo účinkem. Musí proto přistoupit k poněkud tvrdším trestům. Přesně to udělala Jillian Smithová, která se svým manželem, pětiletou dcerou a tříletým synem Peytonem žije v Norwalku v americkém státě Ohio. Jakmile zjistila, že malý raubíř bil svou sestru, rázně zakročila.

Happy 4th Birthday to the boys best friend, Dash 🥰

Zveřejnil(a) Jillian Marie Smith dne Středa 9. srpna 2023

Aby bylo synovi jasné, že tak se nesmí k nikomu chovat, potrestala ho. Poslala ho na hanbu do kouta. Ve skutečnosti si chlapec stoupl čelem ke zdi, kde měl zpytovat své svědomí. Celou scénu sledoval obrovský rodinný mazlíček Dash. Šestiměsíční štěně mastifa se k údivu své paničky rozhodlo, že v tom svého malého kamaráda nenechá samotného, napsal server SantéPlus. Ve chvíli, kdy se Peyton rezignovaně opřel čelem o zeď, aby si odpykal svůj trest, pes udělal něco překvapivého.

Čtyřnohá chůva: „Maxipes“ dohlíží na to, aby děti v pořádku dorazily na zastávku a odjely do školy

Uvědomila si, jak blízký vztah mají

Se stejně smutným výrazem ve tváři, jako měl chlapec, se posadil hned vedle něj. Vypadal doslova jako zbitý pes a trpělivě čekal společně se svým kamarádem, až jim trest vyprší. Malý uličník byl za jeho podporu vděčný a okamžitě chlupáče chytil kolem krku. Dojemný okamžik nenechal matku chlapce lhostejnou. Se slzami v očích popadla mobilní telefon, aby dvojici vyfotila, a snímek zveřejnila na Facebooku. „Když máš zaracha, ale tvůj nejlepší přítel tě v tom nenechá,“ napsala k němu.

When you’re in time out but your best pal wont let you serve your time alone 😂🥰 ©2020JillianSmith

Zveřejnil(a) Jillian Marie Smith dne Neděle 26. ledna 2020
smutný chlapec

Malý Honzík přišel o nejlepšího kamaráda. Jeho rozloučení se zlatou rybkou je to nejsladší, co jsme kdy viděli

Z fotografie se okamžitě stal hit internetu s více než 400 tisíci sdíleními. Díky tomuto incidentu si matka chlapce uvědomila, jak zvláštní a blízký vztah její syn a pes mají. A nezmizel ani po letech. „Peyton obléká Dashe do kostýmů superhrdinů a hrají si. Když se syn koupe, pes stojí hned vedle vany. Doprovází Peytona ke školnímu autobusu. Když se ze školy syn vrátí, vítá se s Dashem. Když potřebuji vědět, kde je syn, hledám Dashe. Jsou pořád spolu,“ cituje Smithovou web Today.

Co si myslíte o vztahu chlapce a psa?

Diskuze Vstoupit do diskuze
145 lidí právě čte
Zobrazit další články