Rodina tajila smrt herecké hvězdy z filmu Cesta do Ameriky. Fanoušci jsou v šoku, až teď vyšla pravda najevo

Dcera zesnulé legendy filmového plátna se o úmrtí svého otce dozvěděla až několik týdnů poté z médií. Okolnosti jeho skonu se jí zdají být podezřelé.

Muži nesou bílou rakev i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Filmoví fanoušci jsou v šoku ze smrti legendárního herce Johna Amose, který zazářil po boku Eddieho Murphyho v ikonickém filmu Cesta do Ameriky. Jeho rodina přes měsíc tajila, že zemřel. Pravděpodobně jsou za tím napjaté vztahy, které mezi pozůstalými panují. Podle webu People se někteří o smrti svého blízkého dozvěděli až z médií, což považují za podezřelé.

Část rodiny o smrti blízkého nevěděla

Tahanice uvnitř rodiny zastínily smutný fakt, že do uměleckého nebe odešla další legenda. Amos skonal doma v Los Angeles 21. srpna ve věku 84 let. „S upřímným zármutkem se s vámi dělím o to, že můj otec zemřel. Byl nekonečně laskavý a měl zlaté srdce. Všichni ho milovali. Jeho odkaz bude žít dál v jeho vynikajících dílech,“ cituje prohlášení hercova syna Kellyho Christophera Amose server Variety.

Hercova dcera Shannon Amosová a kmotřenka Amy Goudyová naznačují, že v posledních dnech před smrtí nemuselo být s Amosem dobře zacházeno. „Byl to milující muž, který vnesl světlo do života mnoha lidí. Naše rodina se však o jeho smrti dozvěděla ze zpráv v médiích. Nevěděli jsme, kde a proč zemřel. Obáváme se, že byl pravděpodobně zpopelněn, aby nedošlo na vyšetřování,“ napsala Goudyová na Facebooku.

Svíčka

Filmová a televizní hvězda už není mezi námi. Herecké nebe si k sobě vzalo další velkou osobnost

Zazářil jako starostlivý otec McDowell

Zesnulý herec se narodil v roce 1939 v Newarku ve státě New Jersey. Chodil na střední školu East Orange High School a poté vystudoval sociologii na Colorado State University. Prosadil se také jako boxer a hráč amerického fotbalu. V šedesátých letech dokonce podepsal smlouvu s týmem Kansas City Chiefs a odehrál zápasy v nejvyšší lize. Nakonec se ale rozhodl pro hereckou dráhu, kterou odstartoval v sedmdesátých letech.

Did you know I played a little football in my past? Shannon shared the first 2 photos! Monica found the last 2 online. Enjoy this first NFL Sunday of the year everybody! Happy New Year! -JA

Zveřejnil(a) John Amos dne Neděle 1. ledna 2023
smrt

Umělecká scéna truchlí. Herec z legendárního seriálu ve svých 95 letech naposledy vydechl

Čeští diváci si ho zamilovali zejména jako Clea McDowella, který byl ochranitelským otcem budoucí ženy prince Akeema v komedii Cesta do Ameriky. Zazářil také jako major Grant ve filmu Smrtonosná past 2, kde se objevil po boku hollywoodské hvězdy Bruce Willise. List TheGuardian připomněl, že na kontě zesnulého herce jsou také role v seriálech Kořeny, Walker Texas Ranger, Západní křídlo, Muži na stromech nebo Jmenuji se Earl či Dva a půl chlapa.

Co si myslíte o tom, že rodina úmrtí herce tajila?

Diskuze Vstoupit do diskuze
60 lidí právě čte
Zobrazit další články