Povodeň jim všechno zničila, přesto si z toho dělají srandu. Někteří je za to chválí, od jiných ale schytali drsnou kritiku

Letošní povodně vyvolaly mnoho debat a přispěly k řadě dohadů. Existují však i tací, které zasáhly nejvíce, a oni si z toho stejně dělají srandu.

Žena rozbaluje balík i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Poslední dny Češi neřešili nic jiného než povodně a zkázu, kterou za sebou zanechaly v mnoha částech tuzemska. Někteří lidé přišli o své zahrady, další byli vytopeni a zůstali několik dní bez elektřiny a pitné vody. Rozruch mezi občany nicméně způsobilo video od Terezy (chamipeer), kterou situace výrazně zasáhla, a přesto si z toho udělala srandu.

„5 DŮVODŮ, proč mám ráda POVODEŇ“

Drtivá část občanů České republiky truchlí nad důsledky, které za sebou nechaly letošní povodně. Ačkoli některé kraje byly zasaženy více než ty ostatní, pochmurnou náladu zanechalo deštivé období v každém a zdálo by se, že tomu nejde nijak pomoci. Jenže to nebyl případ uživatelky TikToku vystupující pod názvem chamipeer.

@chamipeer Když budeme Prkotiny nazývat Tragédie… Co si počnem, až nastane tragédie… dojdou nám slova:) ?miluju cuílím máávam:) #výhody #povodně #pro ♬ původní zvuk – chamipeer

Ta sdílela zajímavé video s názvem „5 DŮVODŮ, proč mám ráda POVODEŇ“, ze kterého je patrné, že ji povodně také nemile zasáhly. Jenže namísto stěžování a smutku se snažila situaci trochu odlehčit a pobavit ty, kteří na tom jsou podstatně lépe než ona, a přesto truchlí. Po zhlédnutí výše uvedených záběrů můžete sami usoudit, zda si zaslouží chválu, či kritiku. 

Nemusí mýt nádobí ani zalévat skleník 

Koncept videa je opravdu vtipný, a i přes to, že se proti němu leckdo ohradil, uživatelé sociální sítě chválí přístup autorky a oceňují její pozitivitu. Uvedla například, že díky protékající vodě v místnostech nemusí umývat nádobí ani zalévat skleník. Ten, byť je vytopený, může čerpat přirozenou zálivku a ona se vlastně nemusí o nic starat. 

žena u skleníku iZdroj fotografie: Freepik

S tím souvisí i pařeniště, které jí zničila řítící se voda a ona ho vlastně už nemá. Pro někoho děsivé záběry doplňuje nekončící úsměv autorky, který jistě přispěl k tomu, že si získala již přes 11 tisíc srdíček. Video také okomentovala slovy: „Když budeme Prkotiny nazývat Tragédie… Co si počneme, až nastane tragédie… dojdou nám slova?“

Jaký názor máte na video vy?

Diskuze Vstoupit do diskuze
54 lidí právě čte
Autor článku

Lukáš Jírovec

Zobrazit další články