Místo peněz našli v obálce roztrhané noviny: „Největší rána pro nás byla, když jsme zjistili, kdo to udělal“

Snoubenci si naplánovali perfektní svatbu, která je vyšla na pořádný balík. Doufali, že když příbuzné a kamarády informují o tom, že by si jako dar přáli peníze, náklady se jim vrátí.

Ruce drží modrou obálku i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Všichni snoubenci si přejí, aby jejich svatební den byl prostě dokonalý. Dlouho předem vše pečlivě plánují a často se do svého velkého dne nezdráhají investovat i spoustu peněz. Nejspíš podobně jako čtenářka DámskéhoDeníku Alena D. z Brna věří, že se jim to částečně vrátí v podobě svatebních darů. Jenže někdy se mohou šeredně plést. „Pořád nemůžu uvěřit, že jsme v obálce našli jen nastříhané noviny. To je úplně přes čáru,“ napsala nám do redakce.

Luxusní svatbu si mohl bohatý snoubenec dovolit

Když paní Alena potkala svého budoucího manžela Petra, byla to láska na první pohled. Okamžitě cítila, že je to ten pravý. A čím déle spolu chodili, tím víc se v tom utvrzovala. Neuplynul ani rok a pár se rozhodl zasnoubit. Vím, že to bylo docela rychle, a navíc je nám teprve třiadvacet let. Ale jsme si oba jistí, že je to vztah na celý život,“ uvedla čtenářka s tím, že pak vypukly předsvatební přípravy. Zatímco paní Alena pochází z poměrně chudých poměrů, její partner neměl o finance nouzi.

Velká svatba iZdroj fotografie: Piqsels

Zdědil po babičce obrovské jmění a i jeho rodiče jsou poměrně movití. Díky tomu si pár mohl dopřát pohádkovou svatbu. Pronajali si nejluxusnější prostory, objednali hostinu u renomovaného šéfkuchaře a svatební šaty u módní návrhářky. „Vypadala jsem v nich jako princezna. Nemohla jsem se svatby dočkat,“ podotkla paní Alena. Výjimečný den konečně nastal. Samotný obřad v kostele byl perfektní, pak se svatebčané přesunuli na hostinu.

Nevěsta a ženich

Nevěsta s ženichem rozeslali svatební oznámení a s ním i seznam požadavků. Svatebčané teď váhají, jestli tam vůbec jít

Nevěsta si vzpomněla, u koho obálku viděla

Součástí programu bylo také předávání svatebních darů. Paní Alena i její manžel Petr hostům usnadnili vymýšlení vhodných dárků a předem ve svatebních oznámeních uvedli, že by uvítali peníze. „Doufali jsme, že se nám vrátí náklady na svatbu. Manželovi příbuzní nám dali spoustu naditých obálek. Moje rodina se také snažila. Já vím, že si nemohou dovolit tak rozhazovat,“ vysvětlila čtenářka. Šok přišel až druhý den, kdy se novomanželé rozhodli svatební obálky otevřít a spočítat peníze.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Katka s Broňou měli svatební dar rozbalit, až bude jejich vztah na dně. Když ho po 9 letech otevřeli, pochopili život

Zpočátku to šlo skvěle, ale pak paní Alena narazila na dar, který ji nemile překvapil. „Uvnitř modrostříbrné obálky byly rozstříhané noviny. Vůbec jsme nechápali, jak to někdo mohl udělat. Když jsme zjistili, kdo to má na svědomí, byla to pro nás největší rána,“ rozčílila se čtenářka. Později si totiž uvědomila, že tu samou obálku viděla u své sestry. „Vím, že je na tom s penězi špatně, ale jsme sestry. Nezapomenu jí, že mi takhle znepříjemnila svatbu,“ dodala paní Alena.

Co říkáte na to, co sestra nevěsty udělala?

Diskuze Vstoupit do diskuze
90 lidí právě čte
Zobrazit další články