Děsivá předpověď Baby Vangy pro rok 2025: Dle jejích spisů má začít úplná apokalypsa

Věhlasná věštkyně, které se říkalo Nostradamus Balkánu, měla schopnost vidět do budoucnosti a zanechala po sobě předpovědi až do roku 5079, kdy má dojít k zániku světa.

Věštkyně baba Vanga i Zdroj fotografie: Пакко / Creative Commons / CC BY-SA
                   

Z předpovědi nevidomé bulharské věštkyně Baby Vangy pro rok 2025 běhá mráz po zádech. Evropu a její obyvatelstvo má totiž čekat děsivý osud. Přestože vize jasnovidky nejsou stoprocentní a někteří je zpochybňují, v minulosti se spousta z nich naplnila s až děsivou přesností. Například teroristické útoky z 11. září, černobylská jaderná katastrofa, smrt princezny Diany nebo potopení ponorky Kursk. Naplňovat se začínají i proroctví týkající se letošního roku.

Radil se s ní car i vůdce světové velmoci

Vědma, jejíž vlastní jméno bylo Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova, je často přirovnávaná ke slavnému Nostradamovi. Obecně se odhaduje, že se naplnilo 85 procent jejích vizí. Ve své době se na ni prý obracel i bulharský car Boris III. nebo sovětský vůdce Leonid Brežněv. Ke svým brilantním věšteckým schopnostem přišla údajně už ve 12 letech poté, co ji vtáhlo tornádo a kvůli rozvířenému písku oslepla.

Pomník Baby Vangy iZdroj fotografie: Depositphotos
Pomník Baby Vangy

Baba Vanga dokonce předpověděla i svou smrt. Přestože zemřela v roce 1996, dodnes lidé se zatajeným dechem stále čekají na její nová proroctví na následující období. Ostatně i svou smrt předpověděla. „Před svou smrtí zanechala předpovědi na každý rok až do roku 5079, kdy věřila, že nastane konec světa. V té době už bude Země tak zničená, že lidstvo bude obývat jinou planetu a dokonce prý také už bude umět cestovat v čase,“ píše web SkyHistory.

Jasnovidec, který se dosud nemýlil, předpověděl budoucnost na 10 let dopředu. Podle něj nás zlé časy teprve čekají

V Evropě propukne válečný konflikt

Vize, kterou měla bulharská jasnovidka pro letošní rok, se už pomalu naplňuje v podstatě ve všech směrech. Podle serveru TheEconomicTimes prorokovala povodně, řádění ničivých živlů, terorismus v Evropě, finanční krizi spojenou s eskalací dluhů nebo nárůst kybernetických útoků. Předpověděla také, že bude objeven lék na rakovinu i Alzheimerovu chorobu, dojde k významnému pokroku v kvantových výpočtech a prudkému nárůstu využití umělé inteligence.

Objevila se nová proroctví baby Vangy: Čeká nás velká potopa a další velké vymírání

Vize bulharské jasnovidky na rok 2025 je však apokalyptická. V Evropě propukne válečný konflikt, který zdecimuje obyvatelstvo kontinentu. Tato událost bude znamenat začátek konce lidstva, píše NewYorkPost. V roce 2033 ničivé dopady klimatických změn povedou k tání polárních ledovců, což způsobí drastický vzestup hladiny moří. Globální sucho zničí velkou část světa v roce 2170. Země se stane neobyvatelnou v roce 3797, ale lidé budou moci žít na jiné planetě. V roce 5079 přijde konec světa.

Co si myslíte o předpovědi Baby Vangy na rok 2025?

Diskuze Vstoupit do diskuze
76 lidí právě čte
Zobrazit další články