Pastor je přesvědčen, že nebe a peklo skutečně existují. Víc než 1000x byl svědkem umírání

Lidé, kteří přežili klinickou smrt, vyprávěli kazateli své zážitky. Procházeli světelným tunelem a na jeho konci byl život, jenž předčil jejich očekávání i nejhorší obavy.

Muž jde po schodech do nebe i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Odnepaměti lidé touží vědět, co bude poté, až zemřou. Zda prostě existuje nějaký život po životě. Doufají, že ano, ale žádné vědecké důkazy, které by něco takového potvrzovaly, zatím nebyly doložené. Podle kazatele, jenž prozkoumal přes tisíc zážitků lidí, kteří přežili klinickou smrt, však po životě rozhodně něco existuje. Duchovní je přesvědčený o tom, že nebe a peklo nejsou jen klamná iluze, ale skutečná realita.

Existují druhy, které Bůh stvořil mimo lidstvo

Přestože John Burke jako pastor věří v existenci Boha, na příběhy v Bibli se v minulosti díval s nadhledem. „Dříve jsem si myslel, že mnohé z toho, co se píše v Bibli, je fantazie nebo metafora. Když jsem vyslechl vyprávění poměrně velkého počtu těchto lidí, dospěl jsem k závěru, že nebe je ještě lepší než v našich nejúžasnějších fantaziích a peklo ještě horší než všechny hrůzy, které si umíme představit,“ cituje pastora web FoxNews.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Story Church (@thestoryhouston)

Pastor je teď přesvědčený, že nadpřirozené bytosti popsané v Bibli jsou skutečné a žijí v dimenzi, která přesahuje naše chápání. „Existují druhy, které Bůh stvořil mimo lidstvo, které nejsou svázány časem a prostorem jako my, které existují v dimenzích mimo nás. Existují serafíni, cherubíni, kteří jsou nadpozemští,“ vysvětlil pastor a dodal, že se ty bytosti natolik liší od všech tvorů, které lidé znají, že nelze najít slova, která by je přesně vystihovala.

Muž na 20 minut zemřel a poté se opět probudil. Až po 40 letech přiznal, co v posmrtném životě viděl a cítil

Téměř každý prošel světelným tunelem

Svůj názor na posmrtný život změnil Burke poté, co mu většina přeživších vyprávěla v podstatě velmi podobné zážitky. „Mluvili o tom, že prožili budoucí život a že to bylo skutečnější než cokoli, co kdy na tomto světě zažili,“ řekl pastor serveru CBNNews s tím, že některým právě bylo ukázáno nebe i peklo. Třeba jeho příteli Jimu Woodfordovi, který se nešťastnou náhodou předávkoval léky proti bolesti předepsanými na Guillainův-Barrého syndrom.

Žena byla po nehodě 30 minut klinicky mrtvá. Nyní otevřeně prozradila, jaký je posmrtný život

Když umíral, prošel prý světelným tunelem, který se často objevoval ve vyprávění o zážitcích blízkých smrti. „Řekl mi, že z něj vyšel ven a po pravici viděl něco krásného, ale říkal, že to bylo, jako by tam byla hranice. Pak to bylo stále šedivější a černější a vyjevila se propast do nicoty. V dálce také uviděl malé světlo, slyšel, jak se něco otevřelo, a pak se objevilo nějaké stvoření. Pochopil, že si přišlo pro něj,“ popsal kamarádův příběh pastor.

Co si myslíte o posmrtném životě?

Diskuze Vstoupit do diskuze
119 lidí právě čte
Zobrazit další články