Při koupi nového domu neměla tušení, jaké tajemství skrývá. Pod schody našla místnost plnou podivných předmětů

V domě našla tajnou místnost pod schody, kterou podle všeho dříve obýval vzpurný teenager. Skromný prostor pod schody byl plný nepořádku, cigaret a odpadků.

i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Koupila si nový dům a těšila se, až se do něho konečně nastěhuje. Měla to být další životní etapa. To však mladá žena netušila, co ji v novém domově vlastně čeká. Ani ve snu by ji totiž nenapadlo, že v domě najde takové překvapení.

Ve svém novém domově zažila šok

Koupě domu je vždy velká událost, kterou doprovází radost, nadšení a možná i trocha té nervozity. Podobnými pocity si jistě procházela i jedna mladá žena, která si koupila nový dům a nemohla se dočkat, až se do něho nastěhuje. Jistě měla velké plány, jak si bydlení zařídí podle svého.

Prvním krokem bylo důkladné prozkoumání nového domova. Uživatelka sociální sítě TikTok však nemohla tušit, na jaké překvapení při prohlídce nového domu natrefí. Když se totiž podívala pod schody, čekal na ni šok.

V domě našla skrytou místnost!

Tady u nás to nebývá zvykem, ale například v takové Americe nebo třeba Anglii je naprosto normální, že se prostor pod schody nějakým způsobem využije. Může z něho být například praktický úložný prostor nebo možná i skromný pokojíček.

A právě takový objev učinila nová majitelka domu, popisuje web Lelum. Pod schody totiž objevila tajnou místnost, o které neměla ani tušení. A prostor rozhodně nezel prázdnotou! Na první pohled to vypadalo, že se jednalo o pokojíček nějakého puberťáka.

V místnosti byl nepořádek

Jakmile se žena oklepala z prvotního šoku, začala se po skromné místnosti rozhlížet. Rozhodně nebyla nevyužitá ani neobydlená, ba spíše naopak. Nacházela se zde nejen použitá matrace s pomačkanými prostěradly, kolem které se povalovala hromada kelímků, obalů a lahví od nápojů.

i

Na stěnách visely plakáty, zdi byly poseté různými nápisy. Bylo zjevné, že prostor pod schody obývalo dospívající dítě. Podlaha byla plná uhašených cigaret a nedopalků. Nechyběly ani karty, komiksy nebo spousta nedokončených kreseb.

Není to ojedinělý případ

Nečekaně odhalený prostor pod schody využívaný jako provizorní pokojíček rozhodně není jediným případem, kdy noví majitelé domu objevili něco, s čímž rozhodně nepočítali. Web Mirror například informuje o manželském páru, který našel tajnou místnost schovanou za provizorní stěnou ze sádrokartonu.

I tento pár zažil šok. Místnost podle nich mohla sloužit jako protiatomový kryt. Působila na ně dost děsivě, což příliš nepomohlo již tak rozporuplným pocitům.

Jak byste při takovém objevu reagovali vy?

Diskuze Vstoupit do diskuze
106 lidí právě čte
Zobrazit další články