ISSORIA: Vůně, které tě povedou tím správným směrem

Příběh značky ISSORIA se začal psát již v roce 2007 a to touhou odhalit lidem, jaká síla se ukrývá ve vůních, které dennodenně nosíme. Víš, že právě čich je naším nejspolehlivějším smyslem? ISSORIA to ví a proto věří, že jít rovnou za nosem je to nejsprávnější.

i Zdroj: issoria.cz
                   

Majitel značky ISSORIA se vůním věnuje celý svůj profesionální život a je zakladatelem online parfumerie. Jeho životní filozofie spočívá v tom, že zorientovat se v životě, tedy držet ten správný směr, dává lidem pocit štěstí. Jedním z hlavních kritérií zařazení parfémů do nabídky ISSORIE se proto stalo i to, zda dokáží v její nositelce nebo nositeli probudit tu správnou emoci. Emocii, která se dokáže stát jakousi hnací silou pro vykročení tím správným směrem. Směrem unikátním a správným pro každého z nás. ISSORIA proto není jen bezduchá online parfumerie.

Mapa vůní ti pomůže zorientovat se a najít ten správný směr

Pro lepší orientaci pro tebe online parfumerie ISSORIA vytvořila mapu vůní. Mapa vůní je složena ze čtyř základních směrů, ze kterých si můžeš vybrat vůni podle složení nebo se raději nech vést svými instinkty, hodnotami a emocemi, které jednotlivé parfémy reprezentují.

Který ze čtyř směrů je ten tvůj?

Je jen na tobě, na kterou z cest se vybereš. Možná tě přitáhne západní směr květinových a jemných vůní, Východní směr smyslných orientálních vůní, Jižní směr plný dobrodružství a svěžích vůní, či Severní směr dřevitých, ambiciózních a krásných vůní. A k jakým hodnotám tě přivedou jednotlivé směry?

Západ – květinové vůně

Pokud v sobě ukrýváš touhu po lásce a pochopení, máš potřebu někam zapadnout a sdílet své pocity s nejbližšími, jsou to právě květinové vůně, které tě povedou k naplnění tvých tužeb. Květinové vůně západu značky ISSORIA tě dovedou k důležitým hodnotám ve tvém životě jakými jsou láska, rodina či přátelství.

Východ – orientální vůně

ISSORIA vůně orientu podpoří tvou představivost a nastartují fantazii. Pokud potřebuješ v životě opět najít ztracenou vášeň sáhni po opojných sladkých či výrazně kořeněných vůních. S každým přivoněním v tobě bude růst žádostivost a uvědomění, že život je příliš krátký na to, abys ho nepřežila naplno.

Sever – dřevité vůně

Díky dřevitým krásným vůním v sobě objevíš odvahu, která tě zavede až tam, kam sahají tvé ambice. Ukáží ti, že cesta odvahy a tvrdé práce končí ve tvém vytouženém cíli. Na této cestě se naučíš poslouchat své instinkty, najdeš víru ve své schopnosti a staneš se nezávislou a sebevědomou ženou.

Jih – svěží vůně

Svěží a přitom krásné vůně jižního směru reprezentují energii, dobrodružství a aktivní životní styl. Díky nim můžeš rozvíjet svoji nezávislost, otevřít dveře spontánnosti, a tak přežít nezapomenutelná dobrodružství. Se svěžími vůněmi získáš energii, kterou budeš přijímat, ale i dávat. Díky nim navážeš spojení se svým nitrem i okolním světem.

Ať už se vybereš kteroukoli z cest, online parfumerie ISSORIA ti přeje aby byla plná pozitivních a hodnotných chvil.

Diskuze Vstoupit do diskuze
54 lidí právě čte
Autor článku

PR

Zobrazit další články