Ženich se při prvním tanci dočista zbláznil. Nevěsta naštěstí vyvázla jen s otřesem mozku

Novomanželský tanec skončil fiaskem. Nevěsta musela být po ženichových tanečních kreacích odvezena do nemocnice.

svatební tanec i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Svatby by měly být krásnou událostí oslavující lásku dvou zamilovaných lidí. Bohužel se ale z těchto akcí často stávají velmi stresující situace, na nichž nastávajícím manželům velmi záleží. A tak místo toho, aby si tento den naplno užili, se často nechají unést obavami, aby vše dopadlo dle jejich představ. Bohužel, mnohdy se tak nestane, místo toho dojde k tragédii či trapasu.

Svými tanečními kreacemi rozhodně neoslnil

Mezi svatební tradice bezesporu patří svatební tanec novomanželů. Záleží tedy pouze na nich, jak tento okamžik pojmou. Někteří se drží zajetých zvyků, vyberou si tedy svou oblíbenou píseň, na kterou v objetí tancují uprostřed kruhu vytvořeném svatebními hosty. Jiní jsou však odvážnější, snaží se být originální, a tak si nacvičí speciální choreografii, kterou poté přítomným předvedou. S čím ale přišel ženich, jehož taneční kreace byly zveřejněny na Instagramu, to nemá obdoby.

Zmíněný muž chtěl pravděpodobně své novomanželce předvést svůj um a taneční kreace. Při společném prvním tanci na píseň Crazy in Love, kterou zpívají interpreti Beyonce a Jay-Z, se nechal unést. Na videu to vypadá, jako by se úplně zbláznil. V jednu chvíli měl totiž v plánu ukázat svou ohebnost a pružnost, a to tak, že chtěl přehodit nohu přes hlavu své manželky, kterou, jak píše i web Lelum, předtím posadil na židli.

Nevěsta musela být ošetřena

Ženich ale bohužel neodhadl výšku a při svém speciálním “tanečním kroku“ kopl svou milovanou ženu do hlavy, čímž ji nemilosrdně srazil ze židle k zemi. Ta naštěstí vyvázla jen s otřesem mozku. Musela se ale v tu chvíli cítit neuvěřitelně trapně, což si její manžel při svých tanečních kreacích rozhodně neuvědomoval. Pod zveřejněným videem se k celé situaci vyjádřilo mnoho internetových uživatelů, kteří nad ženichovým počínáním nešetřili kritikou. Podobně jako tomu bylo v případě novomanžela házejícího po svatebčanech věcmi, jak jsme již jeho počínání na DámskémDeníku popisovali.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1dose2rire (@1dose2rire)

Internetoví uživatelé komentující ženichovo chování litovali jeho manželku. Celá situace totiž mohla dopadnout tragicky, a to jen proto, že na sebe chtěl muž upozornit. „Měl si natrénovat své taneční pohyby, než to udělal. Udělal to z rozmaru a pro zábavu, ale pro nevěstu to bylo trapné. Doufám, že je s ní vše v pořádku,“ napsal pod příspěvek jeden z komentujících.

Jak byste na jejím místě reagovali vy?

Diskuze Vstoupit do diskuze
77 lidí právě čte
Zobrazit další články