Když přišel ke svému autu, ihned si všiml, že něco není v pořádku. Jeho příběh má být varováním pro všechny

Muže po návratu k autu čekalo překvapivé zjištění. Nejenže měl za stěračem vzkaz, ale všiml si něčeho ještě podivnějšího.

                   

Každý řidič, který zaparkuje své vozidlo, by jej měl pořádně zkontrolovat. Jelikož i maličkost může způsobit velkou katastrofu. To se také stalo polskému občanovi, na něhož čekal po návratu z lázní za stěračem překvapivý vzkaz. Když si jej přečetl, nemohl uvěřit svým očím. Psaní bylo důkazem, že naštěstí stále existují dobří lidé, kterým záleží na ostatních. A muž by rád prostřednictvím svého příběhu varoval ostatní před hrozícím nebezpečím.

Za stěračem na něj čekal vzkaz

Pan Jakub, obyvatel polské Poznaně, zaparkoval na parkovišti u termálních lázní. Auto zamknul a odešel. Když se k vozu vrátil, okamžitě si všiml, že něco není v pořádku. Jako první jej zaujal lísteček na čelním skle, který byl schován za stěračem. Jakmile ale k autu přistoupil blíže, lekl se, protože za koly ležely velké kameny. Dle webu Lelum si byl pan Jakub naprosto jistý, že když odcházel, stoprocentně tam nebyly.

Muž tedy lístek vzal a začal vzkaz číst. Jakmile jej dočetl, nemohl uvěřit tomu, jaké měl štěstí. Žena jménem Ania napsala, že auto nemělo zataženou ruční brzdu, a tak se samovolně rozjelo přímo do vozovky, kde narazilo do obrubníku. Paní s dalšími lidmi vozidlo zatlačili zpět na původní místo na parkoviště a zajistili jej kameny, aby se nebezpečná situace neopakovala.

Muž si v tu chvíli uvědomil, že ruční brzdu nezatáhl dostatečně. Mohlo tak dojít k tragédii, kdyby vozidlo někoho srazilo. V tomto případě se tedy nejednalo o podvod, jak jsme již o jeho průběhu na DámskémDeníku psali.

Snad se poděkování dostane ke správné osobě


Pan Jakub se rozhodl zveřejnit fotografii vzkazu na Facebooku, kde upřesnil čas svého pobytu v lázních. Zároveň ke snímku připsal, že díky tomu, co paní Ania udělala, neztratil důvěru v lidi. Zároveň by jí touto cestou velmi rád poděkoval za odtlačení auta zpět na parkovací místo. Pán také doufá, že se tato zpráva dostane k ženě, která se zachovala tak dobrosrdečně.

Można? Można!

„Cześć, we wtorek 25.04 zaparkowałem auto ( Skoda Fabia ) przy Termach Maltańskich na ul. Trockiej na…

Zveřejnil(a) epoznan.pl dne Čtvrtek 27. dubna 2023

Příběh pana Jakuba by měl být varováním pro ostatní řidiče. Každý by si totiž měl vozidlo před odchodem pečlivě zkontrolovat a zabezpečit. V tomto případě se naštěstí nikomu nic nestalo, ovšem kdyby v tu chvíli procházel člověk, nedej bože malé dítě, mohlo dojít k tragédii.

Diskuze Vstoupit do diskuze
111 lidí právě čte
Zobrazit další články